Καβάλα: Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος [πρόγνωση]

Η αστάθεια ήρθε για να... μείνει μερικές μέρες ακόμη-Πότε αναμένονται φαινόμενα και σε ποιες περιοχές-Αναλυτική πρόγνωση από την ομάδα του Meteokav

Συνέχιση της αστάθειας αναμένεται τις επόμενες μέρες. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ομάδα του Meteokav, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες της Πέμπτης 17 Ιουνίου 2021 αναμένεται εκδήλωση μπορών και μεμονωμένων καταιγίδων με έμφαση στα ορεινά και τα ηπειρωτικά του νομού, πιο τοπικά τα φαινόμενα στα παράκτια και κατά βάση πιο ασθενή.

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 αναμένονται εκ νέου μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες με έμφαση στα ηπειρωτικά, με τα φαινόμενα να επηρεάζουν περισσότερο τα παράκτια σε σχέση με την Πέμπτη. Τοπικά φαινόμενα κυρίως στα παράκτια δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και τις πρώτες νυχτερινές ώρες προς το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021.

Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιουνίου 2021 φαίνεται η αστάθεια να επιμένει και έτσι κατά τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες θα εκδηλώνονται μπόρες και τοπικές καταιγίδες με την πιθανότητα χαλαζοπτώσεων να είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την Πέμπτη και την Παρασκευή. Τα φαινόμενα θα έχουν έμφαση στα ηπειρωτικά, ωστόσο και τα παράκτια, τοπικά θα επηρεαστούν από μπόρες και καταιγίδες.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.