Ο καιρός στην Καβάλα: Η επιστροφή της αστάθειας φέρνει πρόσκαιρη ανάσα δροσιάς [πρόγνωση]

Βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, με παράλληλη ενίσχυση των ανέμων-Αναλυτική πρόγνωση από την ομάδα του Meteokav

Μεταβολή θα παρουσιάσει από την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά την επιστροφή της αστάθειας και τη μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 κατά τις απογευματινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωση τοπικών μπορών στα βόρεια ορεινά του νομού.

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 αρχικά κατά τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών μπορών κυρίως στα ορεινά και κυρίως στα βόρεια-βορειανατολικά του νομού (στα υπόλοιπα μικρή πιθανότητα), ενώ κατά τις νυχτερινές ώρες προς το ξημέρωμα του Σαββάτου 3 Ιουλίου 2021 αναμένεται «πέρασμα» βροχής και τοπικών καταιγίδων με ταυτόχρονη ενίσχυση των ανέμων.

Τέλος, το Σάββατο θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες κατά τις απογευματινές-πρώτες βραδινές ώρες με έμφαση τα ορεινά-ηπειρωτικά.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.