Καβάλα: Προβλήματα από την καταιγίδα. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και πεσμένα δέντρα [φωτογραφίες]

Ρεκόρ ραγδαιότητας βροχόπτωσης στην πόλη της Καβάλας-Απαντλήσεις υδάτων από επιχειρήσεις-Ζημιές σε τέντες και εξοπλισμό παραλιακών μαγαζιών από τους ισχυρούς ανέμους

Προβλήματα προκάλεσε το πέρασμα της έντονης καταιγίδας από τον Νομό Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης 11 Αυγούστου 2021. Τα κυριότερα εντοπίστηκαν στην παραλιακή ζώνη της πόλης, όπου πλημμύρισαν δρόμοι και επιχειρήσεις, με την Πυροσβεστική και τον Δήμο Καβάλας να προχωρούν σε απαντλήσεις υδάτων.

Παραλιακή οδός Καβάλας: Φωτογραφία: Γιάννης Κομνηνός

Ένα δέντρο έπεσε στην οδό Βενιζέλου, στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών, με την Τροχαία να κλείνει το πεζοδρόμιο και το ένα ρεύμα του δρόμου στο εν λόγω σημείο, ενώ και σε άλλες περιοχές της Καβάλας αναφέρθηκαν πτώσεις δέντρων.

Παραλιακή οδός Καβάλας: Φωτογραφία: Γιάννης Κομνηνός

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε παραλιακές επιχειρήσεις οικισμών του Δήμου Παγγαίου, κυρίως από τους ισχυρούς ανέμους, καθώς και πτώσεις δέντρων, ενώ αναφέρθηκαν και διακοπές ηλεκτροδότησης.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι μετεωρολογικοί σταθμοί στην πόλη της Καβάλας κατέγραψαν ρεκόρ ραγδαιότητας βροχόπτωσης με πάνω από 500mm βροχής.