Καβάλα: Τοπικές νεφώσεις και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας [πρόγνωση]

Δε φαίνεται να επηρεάζεται η περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας από την επερχόμενη κακοκαιρία-Πότε αναμένεται να πέσει η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα

Δε φαίνεται να επηρεάζεται η Ανατολική Μακεδονία και η Καβάλα από την επερχόμενη κακοκαιρία η οποία θα πλήξει τη χώρα, ωστόσο η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά σε επίπεδα Φθινοπωρινά.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ομάδα του Meteokav, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 ο καιρός θα ξεκινήσει με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά του Νομού. Κατά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες αναμένονται αυξημένες νεφώσεις. Δεν αναμένονται φαινόμενα, ενώ πολύ μικρή είναι η πιθανότητα για τοπικές πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και βόρεια του Νομού.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση και θα κυμαίνεται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ κατά τις νυχτερινές ώρες αναμένεται και ενίσχυση των βορειανατολικών ανέμων ιδίως μέσα στον κόλπο της Καβάλας και θα παραμείνουν ενισχυμένοι και τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 με ένταση μέχρι και 5-6 μποφόρ.

Επίσης να σημειώσουμε ότι η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση το τριήμερο Τρίτη-Πέμπτη με τις ελάχιστες κυρίως θερμοκρασίες να θυμίζουν Φθινόπωρο.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.