Ο καιρός στην Καβάλα: Συνεχίζονται οι βροχές. Πού θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα

Η νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου 2021-Αναλυτική πρόγνωση από την ομάδα του Meteokav

Συνεχίζεται το βροχερό σκηνικό του καιρού στην Ανατολική Μακεδονία και στον Νομό Καβάλας και στη Θάσο και τις επόμενες μέρες. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ομάδα του Meteokav, από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου 2021 μέχρι τις απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικά φαινόμενα ασθενούς έως μέτριας έντασης τα οποία ωστόσο θα είναι πιο γενικευμένου χαρακτήρα στο δυτικό τμήμα του Νομού, καθώς και στο ανατολικό-βορειοανατολικό τμήμα της Θάσου.

Μάλιστα σε περιοχές κοντά στον Στρυμωνικό κόλπο δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να έχουν τοπικά και πρόσκαιρα έντονο χαρακτήρα. Εν συνεχεία, προς το βράδυ, αναμένεται σταδιακή γενίκευση των φαινομένων, δηλαδή βροχοπτώσεις γενικά μέτριας έντασης οι οποίες ωστόσο τοπικά θα έχουν έντονο χαρακτήρα. Οι υψηλότερες πιθανότητες για έντονα φαινόμενα εντοπίζονται στα δυτικά, καθώς και στο νησί της Θάσου.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι, στα θαλάσσια τμήματα πιο ισχυροί.

Το βροχερό μοτίβο του καιρού θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 με κατά τόπους έντονα φαινόμενα.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.

*Φωτογραφία: Meteokav-Γιάννης Ζάχαρης