Κλειστή η Εγνατία Οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας στο ύψος της Βόλβης λόγω συσσώρευσης υδάτων [φωτογραφίες]

Πληροφορίες για εγκλωβισμένους οδηγούς μεταφέρει ο Δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας-Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική και η Τροχαία

Η κίνηση έχει διακοπεί στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο ύψος της Βόλβης, λόγω συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης η οποία πλήττει την περιοχή.

Συγκεκριμένα, αργά το απόγευμα της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου 2021, οι μεγάλοι όγκοι υδάτων που κατεβαίνουν από τα ορεινά, έχουν επιφέρει μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, με την κίνηση να έχει διακοπεί μετά τον κόμβο της Ρεντίνας στο μέτωπο για Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δήμαρχος Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας στο GRTimes, «η κυκλοφορία στο σημείο λίγο πριν τη Μικρή Βόλβη έχει διακοπεί, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για εγκλωβισμένους οδηγούς».

Το πρόβλημα, όπως είπε ο δήμαρχος, «οφείλεται στους μεγάλους όγκους νερού που κατεβαίνουν από τον ορεινό όγκο Κερδυλλίων και έχουν δημιουργήσει χειμάρρους». Στο σημείο έχει σπεύσει δύναμη της Πυροσβεστικής από την οικεία Υπηρεσία, καθώς και η Τροχαία.

*Πληροφορίες-φωτογραφίες: protothema.gr