Καβάλα: Πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας [πρόγνωση]

Ποιες περιοχές του Νομού θα επηρεαστούν περισσότερο από τα φαινόμενα και πότε αναμένεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας-Αναλυτική πρόγνωση από την ομάδα του Meteokav

Πρόσκαιρη επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στο σύνολο του Νομού Καβάλας την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021. Αναλυτικά, όπως αναφέρει η ομάδα του Meteokav, από τις πρωινές ώρες και από τα δυτικά του Νομού (από τις 10-11 π.μ) αναμένεται πέρασμα βροχών ασθενούς-μέτριας έντασης. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν στο σύνολο του Νομού, ενώ θα έχουν σύντομη διάρκεια (3-4 ώρες σε κάθε περιοχή κατά μέσο όρο).

Στην Θάσο υπάρχει πιθανότητα τις μεσημβρινές ώρες πρόσκαιρα και τοπικά τα φαινόμενα να αποκτήσουν έντονο χαρακτήρα, στα υπόλοιπα τμήματα του Νομού η πιθανότητα για κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρή.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές, ενώ οι άνεμοι μετά το μεσημέρι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 μποφόρ. Στη Θάσο και στα παράκτια μέχρι το μεσημέρι θα είναι νοτιάδες.

Από την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 αναμένεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας, η οποία είναι πιθανόν να ξεπεράσει και τους 20 βαθμούς Κελσίου προς το τέλος της εβδομάδας, ωστόσο θα ακολουθήσει νεώτερη ενημέρωση, σύμφωνα με τα τρέχοντα στοιχεία.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.