Καβάλα: Ζημιές από τους θυελλώδεις ανέμους. Έπεσαν δέντρα [φωτογραφίες]

Διακοπή ρεύματος στα Σφαγεία-Εντυπωσιακοί κυματισμοί σε Φάληρο και Ραψάνη (δείτε φωτογραφίες)-Έσπασε το ρεκόρ ισχυρότερης ριπής ανέμου-Πότε αναμένεται το αποκορύφωμα της έντασης των ανέμων

Προβλήματα και ζημιές έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις άνεμοι από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις οι οποίοι πνέουν από το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου 2021 στην Καβάλα και δη στο παράλιο μέτωπο.

Φωτογραφία: Meteokav.gr

Στο λιμανάκι των Σφαγείων έπεσαν δέντρα πάνω σε καλώδια του δικτύου χαμηλής τάσης, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή, ενώ στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, κλιμάκιο του Δήμου Καβάλας και του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να απομακρύνουν τα δέντρα και να αποκαταστήσουν τη βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Στο Φάληρο η θάλασσα βγήκε… έξω, ενώ εντυπωσιακοί κυματισμοί παρατηρούνται σε όλο το παράλιο κομμάτι του Νομού Καβάλας. Ενδεικτικό της έντασης των ανέμων είναι ότι ο μετεωρολογικός σταθμός της Ραψάνης κατέγραψε το απόγευμα ριπή της τάξης των 93 χιλιομέτρων ανά ώρα, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ το αποκορύφωμα της έντασης των ανέμων αναμένεται το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα.

Φωτογραφία: Meteokav.gr