Κοιτώντας το Παγγαίο από ένα διαφορετικό… παράθυρο [φωτογραφίες]

Συνάντηση σε... λευκό τοπίο του Ελληνικού Ορειβατικού-Χιονοδρομικού Συλλόγου Πρώτης Σερρών με τον Φυσιολατρικό Σύλλογο Δήμου Παγγαίου "Planet" με κοινό τόπο το αγαπημένο τους βουνό

Μια συνάντηση στην «άλλη» πλευρά του Παγγαίου όρους, αυτή των Σερρών πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Ελληνικού Ορειβατικού-Χιονοδρομικού Συλλόγου Πρώτης Σερρών και του Φυσιολατρικού Συλλόγου Δήμου Παγγαίου “Planet”, με φόντο -τι άλλο- το λευκό τοπίο του βουνού και κοινό τόπο την αγάπη τους για το βουνό.

«Φιλοξενήσαμε χθες τον πρόεδρο του Φυσιολατρικού Συλλόγου Δήμου Παγγαίου “Planet”, Χρήστο Παλληκαρά. Ο Χρήστος δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ηρακλείτσας Καβάλας και μας συνδέει η αγάπη μας γι’ αυτό το φανταστικό βουνό, το Παγγαίο!

»Έχει κι αυτός ένα όραμα για την ανάδειξη αυτού του αγαπημένου βουνού και στα πλαίσια των αναζητήσεων και επαφών μας για ένα παρόμοιο όραμα κάναμε χθες μία μικρή ανάβαση μέχρι το καταφύγιο και συζητήσαμε για τις δυνατότητες και προοπτικές κοινών δράσεων!

»Ο Χρήστος εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά αυτής της πλευράς του Παγγαίου που δεν τη γνωρίζει πολύ καλά και συμφωνήσαμε να του τη γνωρίσουμε καλύτερα όπως κι αυτός να μας γνωρίσει καλύτερα την πλευρά της περιοχής του! Τον ευχαριστούμε για την επίσκεψη και θα ξαναβρεθούμε σύντομα σε μία κοινή δραστηριότητα!», αναφέρουν τα μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού-Χιονοδρομικού Συλλόγου Πρώτης Σερρών.