Συνταξιούχοι της ΒΦΛ: Να παρέμβουν οι κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού για τα Πετρέλαια

Ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων για τα όσα διαδραματίζονται στα Πετρέλαια της Καβάλας

Τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους στα Πετρέλαια της Καβάλας εκφράζουν τα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, ζητώντας, παράλληλα την παρέμβαση των κυβερνητικών βουλευτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου

Το Σωματείο μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την αυθαίρετη επέμβαση των ΜΑΤ και της Αστυνομίας στον χώρο των εγκαταστάσεων της ENERGEIAN με κροτίδες λάμψης, προκειμένου να καταλάβουν τις εγκαταστάσεις και να διαλύσουν τους εργαζόμενους που περιφρουρούν και προστατεύουν τον χώρο του εργοστασίου.

Oι επεμβάσεις αυτές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω, στο «Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε». Δυστυχώς όλοι οι εργαζόμενοι σήμερα με τον Νέο ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΟ Νόμο του κυρίου Χατζηδάκη μένουν απροστάτευτοι (βλέπε απολύσεις 133 εργαζομένων στη ΒΦΛ).

Το Σωματείο μας ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ στον δίκαιο αγώνα των Εργαζομένων στην Εταιρεία Πετρελαίων.

Καλούμε την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ των Κυβερνητικών Βουλευτών και του Υπουργού του Νομού μας, προκειμένου να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ και να συνεχιστεί ο διάλογος μεταξύ εργαζομένων και εργοδοσίας προκειμένου να εξευρεθεί λύση για το συμφέρον και των δύο πλευρών και της Κοινωνίας της Καβάλας.

Χαιρετίζουμε και ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΕΘΑ στον ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ των Εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας.