Κατερίνα Σάρδη προς εργαζόμενους Energean: Σας θέλουμε δίπλα μας για το σήμερα και το αύριο του Πρίνου

Οι υπεύθυνοι για τις πρωτοφανείς καταστάσεις που ζήσαμε θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους τονίζει στην επιστολή της η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Country Manager της Energean στην Ελλάδα

Προσωπική επιστολή προς τους εργαζόμενους της εταιρείας στην Καβάλα απέστειλε το απόγευμα της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου, μετά τη λήξη της κατάληψης των εγκαταστάσεων του Πρίνου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Country Manager της Energean στην Ελλάδα Δρ. Κατερίνα Σάρδη.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:

«Φίλες και φίλοι συνάδελφοι,

Από σήμερα, ξεκινά μια νέα ημέρα στον Πρίνο! Η παρανομία τερματίσθηκε και μπορούμε διοίκηση, εργαζόμενοι και τοπική κοινωνία να ατενίσουμε ξανά το μέλλον με ρεαλισμό και αισιοδοξία. Οι υπεύθυνοι για αυτές τις πρωτοφανείς καταστάσεις που ζήσαμε θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους και θα λογοδοτήσουν και στη δικαιοσύνη.

Εμείς που πραγματικά νοιαζόμαστε για το μέλλον του Πρίνου, θα κοιτάξουμε μπροστά!

Καλούμε όλους εσάς που εφαρμόζετε τους νόμους και θέλετε να δουλέψετε με ξεκάθαρους κανόνες, να τηρήσετε το πρόγραμμα για τις διαθεσιμότητες και να κάνετε τη δουλειά σας με συνέπεια και αφοσίωση. Σάς θέλουμε δίπλα μας για να πάρει μπροστά και πάλι με ασφάλεια το εργοστάσιο, για να δούμε το Έψιλον να βγάζει πετρέλαιο, για να δούμε τις νέες μεγάλες επενδύσεις που έχουμε προγραμματίσει και που θα δώσουν δουλειές, εισόδημα και ανάπτυξη για όλους όσοι θα ακολουθήσουν την κοινή πορεία της προόδου και της εξέλιξης.

Σας θέλουμε δίπλα μας για το σήμερα και το αύριο του Πρίνου»!

Κατερίνα Σάρδη
Διευθύνουσα Σύμβουλος
& Country Manager της Energean στον Πρίνο