Καβάλα: Στους δρόμους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία

Μηχανήματα και υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα στο οδικό δίκτυο-Ήπια μέχρι στιγμής τα καιρικά φαινόμενα

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και του Δήμου Καβάλας για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από την κακοκαιρία. Γκρέιντερς, αλατιέρες και προσωπικό βρίσκονται σε νευραλγικά σημεία του οδικού δικτύου, ενώ προς το παρόν τα καιρικά φαινόμενα είναι ήπια, ωστόσο ο παγετός τις επόμενες ημέρες αναμένεται ιδιαίτερα ισχυρός και κάποιες μέρες ολικός (κάτω από το 0 όλο το 24ωρο).

«Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας διαθέτει εξαιρετικό αποχιονιστικό σχέδιο, σπουδαίους ανθρώπους (τους ήρωες χειριστές μας, τις υπηρεσίες μας-Πολιτική Προστασία και Διεύθυνση Τεχνικών Έργων), ετοιμοπόλεμα μηχανήματα και μεγάλη επάρκεια σε αλάτι. Είμαστε δίπλα στους πολίτες, για τους πολίτες. Καλή υπομονή σε όλους και φυσικά μεγάλη προσοχή για το δύσκολο τουλάχιστον 6ημερο που έρχεται. Με την ελπίδα (όπως και το όνομα της κακοκαιρίας) ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά», αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης στο μήνυμά του.