Φυσιολατρικός Σύλλογος “Planet”: Αυτοψία στη Χωράφα και απογοήτευση από το αποτέλεσμα [φωτογραφίες]

Το δασάκι έχει «καθιερωθεί» ως πέρασμα μεταναστών-Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος του Δήμου Παγγαίου κάνει λόγο για απελπιστική, έως και επικίνδυνη κατάσταση και καλεί τους αρμόδιους να δώσουν λύση

Αυτοψία στο δασάκι της Χωράφας στην Καβάλα πραγματοποίησε ο Φυσιολατρικός Σύλλογος του Δήμου Παγγαίου “Planet”, διαπιστώνοντας ότι είναι γεμάτο με σκουπίδια, με το συγκεκριμένο σημείο να αποτελεί πέρασμα μεταναστών, ενώ καλεί τον Δήμο Καβάλας και την Αστυνομία να δώσουν λύση.

«Απελπιστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο μονοπάτι πάνω από τη Χωράφα. Μετά από μία πρόχειρη διαδρομή που έκανε ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου “Planet” μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Χρήστο Παλληκαρά δεν πίστευαν στα μάτια τους από την βρωμιά που επικρατεί στην περιοχή, αφού από ότι φαίνεται έχει γίνει πέρασμα για λαθρομετανάστες.

»Ο Δήμος Καβάλας και η αστυνομία πρέπει να λάβουν επιτέλους τα μέτρα τους, γιατί έχει ξεκινήσει να γίνεται επικίνδυνο το πέρασμα από το συγκεκριμένο μονοπάτι για τους φυσιολάτρες, καθώς επίσης και εστία μόλυνσης. Είναι πραγματικά κρίμα ένα τόσο ωραίο δασάκι να καταστρέφεται μέρα με τη μέρα αντί να αναδεικνύεται», αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωσή του.