Συναυλία αλληλεγγύης στους εργαζομένους στα Πετρέλαια της Καβάλας

Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανόλης Ανδρουλιδάκης θα τραγουδήσουν για τη στήριξη των εργαζομένων, μετά από κάλεσμα του Σωματείου και εργατικών φορέων

Συναυλία με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη διοργανώνουν εργατικά σωματεία και φορείς το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:00 στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα, ως ένδειξη αλληλεγγύης στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα Πετρέλαια της Καβάλας.

Η ανακοίνωση-κάλεσμα του Σωματείου των εργαζομένων

Μετά το μεγάλο και μαχητικό συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν Σωματεία και φορείς την περασμένη Πέμπτη στην Καβάλα ενάντια στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι στα πετρέλαια από την εργοδοσία της ENERGEAN, συνεχίζουμε τον κοινό μας βηματισμό οι εργαζόμενοι στον δρόμο του αγώνα!

Το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στα Πετρέλαια έχει γιγαντωθεί. Πάνω από 85 Σωματεία, εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες, Πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι όχι μόνον από την Καβάλα, αλλά και πανελλαδικά συμπαραστέκονται στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας στα πετρέλαια.

Ο πολύμηνος αγώνας των εργαζομένων στα Πετρέλαια είναι αγώνας όλων μας!

Σε καλούμε συνάδελφε να ενώσεις την φωνή σου μαζί με τα σωματεία, στον δρόμο της συλλογικής διεκδίκησης!

Το Σάββατο 5/2 στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία (πλατεία Ελευθερίας) δίνουμε μαζικά το «παρών» στην συναυλία αλληλεγγύης για τους εργαζόμενους στα πετρέλαια, με τη Ρίτα Αντωνοπούλου και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη, που διοργανώνουν τα εργατικά σωματεία και φορείς.

Αγωνιζόμαστε και τραγουδάμε για μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας. Για αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα, για εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ενάντια σε απολύσεις και συνδικαλιστές διώξεις, ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και την καταστολή. Μέσα απ’ αυτήν τη πάλη παραμερίζουμε κάθε εμπόδιο στην οργάνωση του αγώνα μας, καταργούμε κάθε αντεργατικό νόμο όλων των κυβερνήσεων και τον νόμο Χατζηδάκη.