Πετρέλαια Καβάλας: Το Σωματείο είναι η ασφάλειά μας απέναντι σε κάθε κίνδυνο

Μαζική Γενική Συνέλευση και ενημέρωση των απολυμένων με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εργοστάσιο

Γενική Συνέλευση με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποίησαν οι απολυμένοι από τα Πετρέλαια Καβάλας, ενώ πραγματοποιήθηκε και ενημέρωση με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εργοστάσιο, με κεντρικό σύνθημα να είναι ότι «Το Σωματείο είναι η δύναμή μας και η ασφάλειά μας απέναντι σε κάθε κίνδυνο».

Η ανακοίνωση του Σωματείου

Όταν στο Δικαστήριο διαβεβαιώνατε ότι «Σταματημένο εργοστάσιο δεν παίρνει φωτιά…», πώς καταφέρατε και τη βάλατε;

Με μια μαζική Γενική Συνέλευση πέντε μήνες μετά την επέμβαση των ΜΑΤ στο Εργοστάσιο και τις παράνομες εκδικητικές απολύσεις που ακολούθησαν οι εξιδεικευμένοι εργαζόμενοι απαντούν στην Energean ότι ποτέ δεν θα απαρνηθούν τις αρχές, τις αξίες και τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του Σωματείου τους.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε αναλυτική ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός εργοστασιακού χώρου. Μάλιστα, στη δίωρη ενημέρωση ακολούθησαν πολλές ερωτήσεις πάνω στη πορεία των αγωνιστικών και δικαστικών διαδικασιών, όπως και επίσης αναλύθηκαν όλες οι ενέργειες της διοίκησης του Σωματείου σε πολιτικό επίπεδο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με αγωνιστική διάθεση, αλλά και με δυναμική, μέσα στο καλοκαίρι οι εργαζόμενοι βροντοφώναξαν ότι δε δέχονται καμία απόλυση, όπως και δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν καμία υπονόμευση του αγώνα τους και της εργασιακής του σχέσης, την οποία θα διεκδικήσουν να επανέλθει με ασφάλεια, γνώση και αξιοπρέπεια.

Κανένας υπονομευτής δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος και θα βρεθεί απέναντι σε αποφασισμένους πολίτες έτοιμους να διαφυλάξουν με κάθε μέσο την εργασιακή τους σχέση.

Όλοι μαζί μέχρι τέλους. Κανένας μόνος του.

Η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το Σωματείο είναι η δύναμή μας και η ασφάλειά μας απέναντι σε κάθε κίνδυνο.