Η νεολαία της Energean με μια λέξη στη World Youth Skills Day! [φωτογραφία]

15 Ιουλίου: Παγκόσμια Ημέρα για τις Δεξιότητες των Νέων με τους... νέους στο προσκήνιο!

Με έναν πρωτότυπο τρόπο τιμά η Energean τη φετινή World Youth Skills Day, την Παγκόσμια Ημέρα για τις Δεξιότητες των Νέων, η οποία γιορτάζεται, όπως κάθε χρόνο, στις 15 Ιουλίου. H εταιρία ρώτησε 17 νέες και 23 νέους που είτε εργάζονται είτε πραγματοποιούν πρακτική άσκηση στην Energean με ποια λέξη θα περιέγραφαν την προσωπικότητά τους και ανάρτησε τις απαντήσεις και τις φωτογραφίες τους στους λογαριασμούς Social Media που διατηρεί.

Από τις απαντήσεις προκύπτει ότι η νεολαία της Energean, παρούσα από την Αθήνα και την Καβάλα ως τις διάφορες χώρες όπου η εταιρία δραστηριοποιείται, είναι μια ομάδα ανθρώπων αισιόδοξη, γεμάτη ελπίδες που εργάζεται για να αξιοποιήσει το ταλέντο της:

Επίσης, οι νέοι και οι νέες της εταιρίας ρωτήθηκαν τι είναι αυτό στην εταιρία και, γενικότερα, στην ενεργειακή βιομηχανία που τους κάνει να αισιοδοξούν, που τους αναδεικνύει τις προοπτικές για την εξέλιξή τους. Με απαντήσεις όπως «η συνεισφορά στην ενεργειακή μετάβαση και στο Κλίμα» ή «ένα μεγάλο εύρος εμπειριών σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο περιβάλλον», η νεολαία της Energean προέβαλε τη θετική της προσέγγιση για τον κόσμο, την υπερηφάνεια για τη δουλειά της, την αυτοπεποίθησή τηςκαι τη δέσμευση για το Περιβάλλον και τις Τοπικές Κοινωνίες.

Και ο Μαθιός Ρήγας, CEO του ομίλου, δήλωσε ικανοποιημένος: «Είναι σπουδαίο να βλέπεις τέτοιο πάθος από τους νέους μας συναδέλφους -ταιριάζει απόλυτα στο ΗΘΟΣ της εταιρείας μας. Οι απόψεις τους θα μας βοηθήσουν να υποστηρίξουμε αυτήν την ταλαντούχα γενιά για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων, καθώς θα συνεισφέρουν στη συνέχεια της επιχειρηματικής επιτυχίας της Energean…».