ΕΟΣ Καβάλας 1933: Άμεση ανταπόκριση στην κλήση για βοήθεια στην πυρκαγιά των Κηπιών

Ο σύλλογος ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευθερούπολης για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που έδειξε

Αμεσα ανταποκρίθηκε η ομάδα Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933 στην κλήση του τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας, προκειμένου να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς την Πέμπτη 28/7 στα Κηπιά.

Με ανακοίνωση της ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευθερούπολης για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που έδειξε, ενώ επισημαίνει ότι η διάσωση των δασών είναι καθήκον όλων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ανταποκρινόμενοι σε κλήση του τμήματος Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Καβάλας για αρωγή σε περιστατικό πυρκαγιάς στα Κηπιά Καβάλας, ενεργοποιήθηκε ομάδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933, για να συνδράμει στις προσπάθειες των φορέων.

Η ομάδα, τέθηκε υπό της οδηγίες της ΠΥ Ελευθερούπολης και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, ενήργησε για την καταστολή της όποιας πιθανότητας αναζωπύρωσης στο σημείο του συμβάντος.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας προς την ΠΥ Ελευθερούπολης για την συνεργασία και τον άριστο επαγγελματισμό που επέδειξαν.

Η διάσωση των δασών είναι καθήκον όλων μας γι’ αυτό μην διστάσετε να αναφέρετε ότι σας κινήσει την προσοχή. Ενημερώστε άμεσα το 199. Ένα τηλέφωνο μπορεί να κάνει την διαφορά».