Καβάλα: Εστία φωτιάς στα Κηπιά, λίγες μέρες μετά την πυρκαγιά στο ίδιο σημείο

Η φωτιά έσβησε αμέσως χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία έσπευσε στο σημείο με επίγεια και εναέρια μέσα-Φωτιά και σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Βενιζέλου στην Καβάλα

Λίγες μόνον μέρες μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς σε χορτολιβαδική έκταση στο Σύμβολο όρος, κοντά στα Κηπιά του Δήμου Παγγαίου Καβάλας [διαβάστε εδώ και δείτε φωτογραφίες και βίντεο], εκδηλώθηκε νέα εστία στο ίδιο σημείο, αυτήν τη φορά το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιουλίου 2022.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις με 4 οχήματα και 2 petzetel αντίστοιχα και έσβησαν τη φωτιά πριν πάρει διαστάσεις, ωστόσο η εκδήλωσή της στο ίδιο σημείο για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μέρες αφήνει περιθώρια για υπόνοιες περί εμπρησμού, κάτι που θα ξεκαθαριστεί από το αρμόδιο Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Φωτιά και σε κάδους στην οδό Βενιζέλου στην Καβάλα

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουλίου 2022 εκδηλώθηκε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Βενιζέλου στην πόλη της Καβάλας. Η φωτιά έσβησε με την επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ δεν προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα οχήματα.