Καβάλα: Με τι καιρό θα γίνει η παρέλαση για την 25η Μαρτίου [πρόγνωση]

Αναλυτική πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες από την ομάδα του Meteokav

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες στην Ανατολική Μακεδονία και στον Νομό Καβάλας, με κύρια χαρακτηριστικά τη μικρή πτώση της θερμοκρασίας και λίγες τοπικές βροχές. Έπειτα αναμένεται σταδιακή βελτίωση τις επόμενες μέρες και άνοδος της θερμοκρασίας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ομάδα του Meteokav, αργά το βράδυ-νυχτερινές ώρες της Τρίτης 21 Μαρτίου 2023 αναμένεται από τα δυτικά προς τα ανατολικά ένα πέρασμα βροχής ασθενούς έντασης κατά βάση που θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές του Νομού.

Στη συνέχεια μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 22 Μαρτίου 2023 υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κατά περιόδους. Έπειτα, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, όμως οι νεφώσεις θα παραμείνουν και κατά περιόδους θα είναι αυξημένες και έτσι τις μεταμεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών στα ορεινά και γύρω από αυτά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 αναμένονται τοπικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρη τοπική βροχή στα ορεινά τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμέςτης, ενώ άνοδο θα παρουσιάσει μέσα στη μέρα ως προς τις μέγιστες.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, ημέρα της Εθνικής Εορτής όπου θα πραγματοποιηθεί και η παρέλαση, αναμένεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις που ίσως αυξηθούν από το μεσημέρι και μετά, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Στη συνέχεια φαίνεται ότι από την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 θα έχουμε εκ νέου νεφώσεις τοπικά αυξημένες τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 θα μας οδηγήσουν στο επόμενο πέρασμα βροχών το οποίο θα συνδυαστεί και με πτώση της θερμοκρασίας. Ξεκάθαρη προγνωστική εικόνα θα υπάρξει τις επόμενες μέρες.

Περισσότερες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Meteokav εδώ.