Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Η Ντίνα Σιδηροπούλου συγχαίρει τον μαθητή της, Γιάννη Τόνια

Η Καβαλιώτισσα εικαστικός αισθάνεται περήφανη για τον νεαρό μαθητή της που κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό των δημοτικών σχολείων της Καβάλας με θέμα το Περιβάλλον

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος συμμετείχε και το 22ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, «στέλνοντας» στον διαγωνισμό ζωγραφικής που πραγματοποιήθηκε με θέμα «Ρύπανση από πλαστικά» 17 έργα μαθητών από διαφορετικές τάξεις.

Το έργο που διακρίθηκε και κέρδισε το πρώτο βραβείο ήταν αυτό του Γιάννη Τόνια, μαθητή της Γ’ τάξης. Το έργο του Γιάννη επιλέχτηκε μεταξύ 150 και πλέον έργων μαθητριών και μαθητών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό από όλα τα δημοτικά σχολεία της Καβάλας.

Το βραβείο απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Γάκης.

Για την Καβαλιώτισσα εικαστικό Ντίνα Σιδηροπούλου, δημιουργό και της σειράς των εικαστικών παιδικών βιβλίων «Ο Αρκουδάκης», η χαρά ήταν ακόμη μεγαλύτερη, αφού ο Γιάννης Τόνιας είναι μαθητής της Σχολής Ζωγραφικής που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας.

«Εύχομαι στον αγαπητό Γιάννη να συνεχίσει να είναι δημιουργικός και να αναδεικνύει το ταλέντο του σε κάθε ευκαιρία και διαγωνισμό. Είμαι περήφανη που ως δασκάλα του στη ζωγραφική κατάφερα να τον βοηθήσω για να πετύχει τη διάκρισή του. Μπράβο του, το άξιζε!», σημειώνει, μεταξύ άλλων, στο συγχαρητήριο μήνυμά της η κ. Σιδηροπούλου.