Το δίκτυο του Meteokav μεγαλώνει: Νέος μετεωρολογικός σταθμός, αυτήν τη φορά στη Θάσο

Πρόκειται για τον πρώτο μετεωρολογικό σταθμό του δικτύου στο νησί-Δίνει καταγραφές με μεγάλη ανάλυση, αλλά και ακρίβεια και είναι ανοιχτός στο κοινό-Επισκεφτείτε τον νέο σταθμό του δικτύου του Meteokav

Ένας νέος μετεωρολογικός σταθμός εντάχθηκε στο δίκτυο του Meteokav. Ο σταθμός τοποθετήθηκε στο νησί της Θάσου και πιο συγκεκριμένο στον Λιμένα και στο ξενοδοχείο Natura Bungalows.

Πρόκειται για τον πρώτο μετεωρολογικό σταθμό του δικτύου στο νησί της Θάσου και είναι εξαιρετικά σημαντικός στο πλαίσιο της επέκτασης του δικτύου σε όλο τον Νομό.

Ο σταθμός στέλνει δεδομένα όλο το 24ωρο τα οποία και μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο μπαίνοντας εδώ, ενώ μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στον σταθμό στο μετεωρολογικό παρατηρητήριο εδώ.

Ο μετεωρολογικός σταθμός πληροί όλες τις προδιαγραφές για να δίνει καταγραφές με μεγάλη ανάλυση, αλλά και ακρίβεια.

Τέλος, στην ιστοσελίδα του σταθμού είναι διαθέσιμο δημόσια και δωρεάν το κλιματικό αρχείο που δημιουργείται από τον μετεωρολογικό σταθμό, καθώς η ομάδα του Meteokav μένει προσηλωμένη στη στρατηγική των πλήρως ανοιχτών και δωρεάν δεδομένων για ερευνητικούς σκοπούς, αλλά και για την ενημέρωση του καθενός.

«Με την σειρά μας ευχαριστούμε θερμά τo ξενοδοχείο Natura Bungalows που πήρε την πρωτοβουλία αγοράς και εγκατάστασης του σταθμού στηρίζοντας έμπρακτα τον τόπο του, αλλά και όλους εσάς που όλα αυτά τα χρόνια “αγκαλιάσατε” με ιδιαίτερο τρόπο αυτή την προσπάθεια και σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλό χειμώνα», αναφέρει η ομάδα στο μήνυμά της.

Δείτε τον σταθμό μπαίνοντας [εδώ]