Δήμος Καβάλας/Meteokav: Ο καιρός βελτιώθηκε το κρύο παραμένει…

Διαβάστε το επικαιροποιημένο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων – Ποια είναι η πρόβλεψη για το Σαββατοκύριακο

Μετά την χθεσινή (9/1) μεταβολή του καιρού, η οποία έδωσε φαινόμενα με την μορφή βροχοπτώσεων αλλά και ασθενών, κατά βάση χιονοπτώσεων, αρχικά σε όλα τα ημιορεινά και ορεινά τμήματα και προοδευτικά ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα του Δήμου Καβάλας, από σήμερα (10/1) αναμένεται βελτίωση του σκηνικού με αυξημένες νεφώσεις, ενώ παράλληλα οι χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας (με εκδήλωση παγετού στα ηπειρωτικά τμήματα νωρίς το πρωί). Την Παρασκευή (12/1) και το Σαββατοκύριακο, θα έχουμε εκ νέου ψυχρή εισβολή, με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Σήμερα Τετάρτη 10/1, η θερμοκρασία στην Καβάλα θα κυμανθεί από από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου, στα πεδινά τμήματα του δήμου από -1 έως 5 και στα ορεινές κοινότητες του Βουνοχωρίου, της Λιμνιάς και Λυκοστόμου από -3 έως 2 βαθμούς.

Το πρωί της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Καβάλας, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Κυριάκου Σταυρίδη, φρόντισε για την ομαλή κίνηση πεζών και οχημάτων στον ορεινό όγκο της δημοτικής ενότητας Φιλίππων.