Δήμος Καβάλας/Meteokav: Έρχεται (περισσότερο) κρύο στην Καβάλα…

Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Καβάλας - Πιθανή ασθενής χιονόπτωση στον ορεινό όγκο

Πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί τις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Καβάλα. Η θερμοκρασία μέχρι και την Πέμπτη θα κινείται σε ελαφρώς χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ενώ ο καιρός αναμένεται σε γενικές γραμμές αίθριος, με τοπικές νεφώσεις (μικρή πιθανότητα για λίγα φαινόμενα τοπικά).

Αναλυτική πρόγνωση

  • Αναλυτικά, τη Κυριακή 28 και τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 αναμένονται κατά περιόδους τοπικές νεφώσεις, κυρίως  τις μεταμεσημβρινές ώρες, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για πολύ πρόσκαιρες τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων.
  • Από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση και θα κινηθεί από -6 εώς +2 στα ορεινά, -5 εώς +8 στα πεδινά και από -1 εώς +9 στις παράκτιες περιοχές.
  • Την Πέμπτη αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, στις ορεινές και παράκτιες περιοχές, ενώ οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε παρόμοια επίπεδα στα ηπειρωτικά πεδινά.
  • Την Παρασκευή θα σημειωθεί νέα άνοδος της θερμοκρασίας.