Προειδοποίηση από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ βρίσκεται σε ετοιμότητα και εφιστά την προσοχή των πολιτών

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται τις επόμενες ώρες στη βόρεια Ελλάδα. Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προβλέπονται χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά, αλλά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου 2026.

Ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενώ παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σημειώνεται πως οι πολίτες θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις ιρλανδικές διαβάσεις και κατά τις επόμενες ημέρες, λόγω αυξημένης στάθμης νερού στα ρέματα.

Λεπτομέρειες για τον καιρό στην Καβάλα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του meteokav εδώ.