Μια… «κοκέτα» ήρθε στη Νέα Πέραμο Καβάλας. Και ήρθε για να μείνει! [φωτογραφίες]

Το νέο υποκατάστημα La Coquette φιλοδοξεί να γίνει ακόμη ένα αγαπημένο «στέκι» για όλες τις γυναίκες, αυτήν τη φορά δίπλα στη... θάλασσα!

Ηπρώτη «κοκέτα» ήρθε τέσσερα χρόνια πριν, όταν η Μαρία Χαλκίδου αποφάσισε να στεγάσει την αγάπη της για το εκλεπτυσμένο αλλά και ταυτόχρονα προσιτό γυναικείο ρούχο και αξεσουάρ σε ένα κατάστημα. Το La Coquette στην οδό Μοσχοπουλίδου 12, αν και εκτός του εμπορικού κέντρου της πόλης, κατάφερε μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να «κερδίσει» φανατικές πελάτισσες και να γίνει σημείο αναφοράς στη γυναικεία μόδα στην Καβάλα.

Σήμερα, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα. Η «κοκέτα» αποφάσισε να «πάει»… παραλία! Από την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, ένα δεύτερο κατάστημα La Coquette άνοιξε τις πόρτες του στη Νέα Πέραμο, στην οδό Αγίου Νικολάου (έναντι ιατρείου) για να εξυπηρετήσει κατοίκους στα δυτικά του Νομού Καβάλας αλλά και επισκέπτες, με ακόμη περισσότερα brands και περισσότερες επιλογές…

Το La Coquette στη Νέα Πέραμο, αριστοτεχνικά διακοσμημένο με μία νησιωτική «αύρα», διαθέτει τούχα άνετα και ποιοτικά για κάθε μέρα, ρούχα βραδινά για τις πιο όμορφες στιγμές σας, αξεσουάρ και χειροποίητα κοσμήματα διαλεγμένα με αγάπη και προσοχή, τσάντες και υποδήματα ξεχωριστά και μοντέρνα, αλλά και είδη παραλίας για το καλοκαίρι που έρχεται!

Δείτε φωτογραφίες από το La Coquette Nea Peramos