Θερμοπλαστική: Δείτε πώς κατασκευάζονται τα κορυφαία προϊόντα της [βίντεο]

Βήμα-βήμα η γραμμή παραγωγής της ηγέτιδας εταιρίας στην κατασκευή κουφωμάτων στη νέα εταιρική παρουσίαση

ΗΘερμοπλαστική ΑΒΕΕ παρουσιάζει το νέο εταιρικό της βίντεο με σκοπό την προβολή των 9 μονάδων παραγωγής της σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 47.500m2, καθώς και του συνόλου των προϊόντων της.

Μετά από την ανανέωση της εταιρικής ταυτότητας της εταιρίας, με το νέο λογότυπο που απαντά στις εικαστικές απαιτήσεις του σήμερα, το νέο επίσημο site (επισκεφθείτε το πατώντας εδώ) όπου έχει υιοθετηθεί βελτιστοποιημένος σχεδιασμός για συμβατότητα με τις κινητές συσκευές, καθώς και τον νέο προϊοντικό κατάλογο, όπου με λεπτομέρεια, κομψό και σύγχρονο design παρουσιάζεται η γκάμα προϊόντων και εφαρμογών της Θερμοπλαστικής, προχώρησε στη δημιουργία καινούριου εταιρικού βίντεο.

Δείτε το εδώ:

Η εταιρία ξεκινά να προβάλλει ανοιχτά τις διαδικασίες της παραγωγής, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των τελικών προϊόντων που κατασκευάζει & παράγει χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα, προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα σε συνδυασμό με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Για τις ανάγκες του βίντεο δημιουργήθηκε εξολοκλήρου νέα μουσική σύνθεση η οποία αντικατοπτρίζει τη φρέσκια οπτική της εταιρείας.

«Στόχος μας είναι με απόλυτη διαφάνεια & σεβασμό για το κάθε κτίριο & τον κάθε επαγγελματία, να αναδείξουμε την ποιότητα των προϊόντων μας παράλληλα με την εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής, την αντοχή στο χρόνο και την απαράμιλλη αρχιτεκτονική τους αισθητική. Σε μία απαιτητική περίοδο για την χώρα, η Θερμοπλαστική εξελίσσεται διατηρώντας τη σφραγίδα αξιοπιστίας που την χαρακτηρίζει. Σκοπός είναι να ενδυναμώσουμε την εικόνα μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τονίζοντας την αξιοπιστία μας στην κατασκευή κουφωμάτων, πιστοποιημένων θερμομονωτικών υλικών και εσωτερικών πορτών».

Η εταιρία από το ερχόμενο έτος θα προχωρήσει σε νέες δράσεις που προβάλλουν την υπεροχή της τόσο κατασκευαστικά όσο και ποιοτικά.

Για την εταιρία

Η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1972, ξεκινώντας τη δυναμική πορεία της στην ελληνική αγορά με την έναρξη μονάδας παραγωγής προϊόντων και εφαρμογών από συνθετικό πλαστικό πολυμερές (uPVC). Σήμερα, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών βιομηχανιών κατασκευής συνθετικών κουφωμάτων (uPVC) και κουφωμάτων αλουμινίου. Παράλληλα, με την έρευνα και τον συνεχή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεών της, έχει διευρύνει σημαντικά τους τομείς παραγωγής, με την προσθήκη νέων προϊόντων και εφαρμογών. Μεταξύ των κορυφαίων προτάσεών της βρίσκονται οι ενεργειακοί υαλοπίνακες solar more, τα ολοκληρωμένα συστήματα θερμομόνωσης με βάση τα καινοτόμα της προϊόντα feliblok και novablok, καθώς και πλήθος εφαρμογών εσωτερικής και εξωτερικής πόρτας, ρολού, σήτας και παντζουριών. Διαθέτει δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού.