Η Αφοί Πούλου «κάθισε» τους επισκευαστές αυτοκινήτων στα… θρανία [βίντεο-φωτογραφίες]

Πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη τεχνικό σεμινάριο από το Εκπαιδευτικό Κέντρο της καβαλιώτικης εταιρίας με στόχο την επιμόρφωση των συνεργατών της

Για πάνω από 50 χρόνια τώρα, η Αφοί Πούλου καταγράφει μία συνεπή πορεία στον χώρο των πετρελαιοειδών, των λιπαντικών και των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, μια πορεία που έχει καθιερώσει την εταιρία ως μία σταθερή «αξία» και έναν πολύτιμο συνεργάτη για τους επισκευαστές αυτοκινήτων της ευρύτερης περιοχής.

Με ένα δίκτυο 200 περίπου συνεργατών σε Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Θάσο και Λήμνο, η Αφοί Πούλου δεν «στέκεται» μόνο στην εμπορία κορυφαίων σε ποιότητα προϊόντων που αφορούν στο αυτοκίνητο, αλλά προχωράει ένα βήμα παραπέρα, επιμορφώνοντας τους επισκευαστές μέσα από μια σειρά θεματικών τεχνικών σεμιναρίων που ως στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των μηχανικών επάνω σε θέματα που άπτονται της ειδικότητάς τους.

«Μας ενδιαφέρει απόλυτα οι συνεργάτες μας να είναι ενημερωμένοι για τα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα που εμπορευόμαστε, να εκπαιδεύονται συνεχώς και να μαθαίνουν ό,τι χρειάζεται για την καλύτερη επιλογή και εφαρμογή τους στα οχήματα των πελατών τους», μας εξηγεί ο Φώτης Πούλος. «Για τον λόγο αυτό», συνεχίζει, «δημιουργήσαμε το Εκπαιδευτικό Κέντρο όπου κάθε τόσο πραγματοποιούμε θεματικά τεχνικά σεμινάρια με καλεσμένους εισηγητές μηχανολόγους μηχανικούς και στελέχη των εταιριών με τις οποίες συνεργαζόμαστε».

Τον περασμένο Μάιο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας το 24ο Τεχνικό Σεμινάριο για την κορυφαία εταιρίας κατασκευής ιμάντων αυτοκινήτου Mitsuba τα προϊόντα της οποίας η Αφοί Πούλου εμπορεύεται σε αποκλειστικότητα για τους νομούς Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης.

Πάνω από 40 επισκευαστές αυτοκινήτων ενημερώθηκαν «από πρώτο χέρι» για τους ιμάντες (δυναμό και χρονισμού) Mitsuba. Ο μηχανολόγος Νίκος Βασιλάκης, Τεχνικός Σύμβουλος της Mitsuba, ανέπτυξε με κάθε λεπτομέρεια τεχνικά θέματα που αφορούν στην τοποθέτηση των καινοτόμων προϊόντων της εταιρίας και απάντησε στις ερωτήσεις των εκπαιδευόμενων.

«Οι απορίες ήταν πολλές και απαντήθηκαν όλες από τον πλέον αρμόδιο. Στο τέλος, όλοι έφυγαν από το Σεμινάριο έχοντας αποκτήσει βαθύτερη γνώση αρκετών τεχνικών θεμάτων. Όπως σε κάθε επιμόρφωση που πραγματοποιούμε, έτσι και τώρα, το ενδιαφέρον ήταν αυξημένο και το κέρδος πολλαπλό για όλους μας!», σημειώνει ο Φώτης Πούλος.

Τα τεχνικά σεμινάρια που διοργανώνει το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Αφοί Πούλου έχουν πλέον γίνει θεσμός. «Μετά από 20 και πλέον διοργανώσεις, έχουμε φτάσει στο σημείο οι συνεργάτες μας να μας ζητούν οι ίδιοι να συνεχίσουμε και αυτό ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε!», υπογραμμίζει με ικανοποίηση ο κ. Πούλος.