Beach bar στην Καβάλα σερβίρει «υψηλή» κουζίνα και διάσημα cocktails στην… παραλία! [φωτογραφίες]

Στην παραλία Ελαιοχωρίου, το Cuba Beach «υπογράφει» φέτος την απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση δίπλα στη θάλασσα, με νέες συνεργασίες που υπόσχονται πολλά

Σημείο αναφοράς για τους Καβαλιώτες αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής αποτελεί για τέταρτη συνεχή χρονιά το Cuba Beach Bar. Η «εξωτική» παραλία και η προσεγμένη παροχή υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα έκαναν από την πρώτη στιγμή το Cuba αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι που, παρά την επιτυχία του, δεν σταματά να εκπλήσσει ευχάριστα τους θαμώνες του.

Για το καλοκαίρι του 2019 το Cuba, εκτός από άριστες υποδομές που αφορούν στο καθημερινό μπάνιο του επισκέπτη, έχει «επιστρατεύσει» δοκιμασμένους συνεργάτες στον χώρο του φαγητού και του ποτού. Έτσι, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εστίασης που μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Ένας πετυχημένος σεφ στο Cuba

Το μενού του Cuba επιμελείται πλέον ο σεφ Νίκος Κεσούρης. Μετρώντας χρόνια εμπειρίας σε καταξιωμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα, ο Νίκος προτείνει πιάτα πέρα από τα «καθιερωμένα» για ένα beach bar: από ιδιαίτερες μακαρονάδες και σάντουιτς μέχρι σπιτικές πίτσες και… Noodles!

Όλες οι γεύσεις του Νίκου Κεσούρη σερβίρονται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας είτε στο «κατάστρωμα» του μαγαζιού είτε στην παραλία, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, καθιστώντας το Cuba το ιδανικό μέρος για μια ολοήμερη «απόδραση» που θα τα έχει όλα!

Να σημειωθεί ότι στον ανανεωμένο κατάλογο του Cuba, ο κ. Κεσούρης έχει σχεδιάσει και ένα ολοκληρωμένο παιδικό μενού, ενώ το «μενού» για τους μεγάλους περιλαμβάνει και θεματικές μέρες με «αφιερώματα» σε διεθνείς κουζίνες!

Όταν η «Κάψουλα» πάει… παραλία

Καλοκαίρι και παραδοσιακά cocktails πάνε μαζί. Γι’ αυτό και το Cuba παρουσιάζει για φέτος μία εντελώς ανανεωμένη λίστα με τα πλέον πρωτοποριακά και δροσιστικά cocktails που έχουν επιμεληθεί ειδικά για το μαγαζί ο Ηλίας Γεωργακόπουλος και ο Δημήτρης Παπαδήμας.

Οι δύο mixologists από το γνωστό cocktail bar της Καβάλας «Κάψουλα» έχουν ανασύρει από τα συρτάρια τους τις καλύτερες συνταγές.

Μάλιστα, κάθε Κυριακή, η Κάψουλα «μετακομίζει» στην παραλία, αφού ο Ηλίας και ο Δημήτρης στήνουν ένα pop-up bar στην «καρδιά» του Cuba και ετοιμάζουν εκεί, επιτόπου, οι ίδιοι τα cocktails τους!

Info

Το Cuba Beach βρίσκεται στο 138ο χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στην παραλία Ελαιοχωρίου. Ακολουθείστε το Cuba στο facebook και στο Instagram και μείνετε ενημερωμένοι για ό,τι νεότερο συμβαίνει εκεί…