Διπλή πρωτιά για καβαλιώτικη εταιρία στον επιχειρηματικό διαγωνισμό «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες»

H «δικιά μας» MANTILITY «πήρε» διπλή διάκριση σε διοργάνωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος επιχειρηματικός διαγωνισμός «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες» που αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και  με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Μάνατζμεντ και Δημοσίας Διοίκησης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ, αποφοίτων και ερευνητικών συνεργατών των δύο Ιδρυμάτων.




Οι ομάδες που προκρίθηκαν από την επιτροπή αξιολόγησης είναι:

  1. Στην πρώτη θέση η MANTILITY, η διαδικτυακή γκαλερί που, με έδρα την Καβάλα και σε συνεργασία με Έλληνες σχεδιαστές, δημιουργεί, παράγει και εμπορεύεται υψηλής ποιότητας μεταξωτά μαντίλια [διαβάστε περισσότερα για τη MANTILITY εδώ].
  2. Στη δεύτερη θέση το i-Memories, μια ηλεκτρονική συσκευή με την οποία ο χρήστης κάνει ανάκληση εμπειριών από τουριστικούς και πολιτιστικούς προορισμούς μέσω διέγερσης των αισθήσεων.

Οι διακρίσεις της MANTILITY στο πλαίσιο του θεσμού «Ανοικτοί Επαγγελματικοί Ορίζοντες» δεν σταματούν όμως εδώ, αφού η θερμοκοιτίδα νέων επιχειρήσεων The Fashion Gate προσέφερε βραβείο στους ειδικούς άξονες «Επιχειρηματικότητα στη Μόδα» και «Μόδα & Τεχνολογία – για διασύνδεση μόδας και τεχνολογίας» στην καβαλιώτικη εταιρία!

Η ιδρύτρια της MANTILITY Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη

Οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα ανάλογα με τη σειρά κατάταξης να λάβουν αναλόγως τα βραβεία που παρέχονται από τους χορηγούς του διαγωνισμού.