Ετήσια συνάντηση Pitsas Camp: Και ξαφνικά «μύρισε»… καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα! [φωτογραφίες]

Η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας ήταν η αφορμή για να βρεθούν ξανά όλοι μαζί, κατασκηνωτές, ομαδάρχες και στελέχη της κατασκήνωσης, και να ανανεώσουν το ραντεβού τους

Ηκατασκήνωση αποτελεί ένα «ορόσημο» της παιδικής και εφηβικής τους ηλικίας. Πρόκειται για ένα «απάγκιο» ελευθερίας και ξεγνοιασιάς μέσα στο καλοκαίρι, ένα σημείο συνάντησης με παλιούς και νέους φίλους, ένα ετήσιο «ραντεβού» που με τίποτε δεν θέλουν να χάσουν τα παιδιά. Στην κατασκήνωση αναπτύσσονται κοινωνικές δεξιότητες, «χτίζονται» φιλίες και δημιουργούνται δεσμοί που, μερικές φορές, διαρκούν μια ολόκληρη ζωή!

Το «δέσιμο» με την κατασκήνωση είναι ακόμα μεγαλύτερο όταν η «παράδοση» συνεχίζεται για χρόνια. Αυτό ισχύει απόλυτα για την κατασκήνωση της οικογένειας Πίτσα στον Πρίνο Θάσου. Δεκαετίες τώρα, χιλιάδες παιδιά έχουν «περάσει» αξέχαστα καλοκαίρια εκεί και νιώθουν την Pitsas Camp σαν «οικογένεια» και δεν χάνουν ευκαιρία να ξαναβρεθούν κοντά της ακόμα και εκτός κατασκηνωτικής περιόδου.




Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση της Pitsas Camp με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της παιδικής κατασκήνωσης.

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του Lucy Hotel στην Καβάλα «πλημμύρισε» από μουσική, παιδικές φωνές και χαμόγελα σε μια κοπή πίτας που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Ανεβασμένη διάθεση, τραγούδι, κέφι και χορός «αναστάτωσαν» γλυκά τον χώρο για πάνω από τρεις ώρες με μικρούς και μεγάλους να ξεφαντώνουν με τα χορευτικά της κατασκήνωσης.

Κατασκηνωτές, ομαδάρχες, στελέχη και συνεργάτες της Pitsas Camp από την Αλεξανδρούπολη μέχρι τη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν ξανά μετά από μήνες για να ανανεώσουν το ραντεβού τους για το ερχόμενο καλοκαίρι με ακόμα καλύτερη διάθεση και προσδοκίες για νέες, αξέχαστες εμπειρίες.

Σε ανακοίνωσή της, η Pitsas Camp αναφέρει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στη Βίλλυ Κονδυλίδου από τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Easy Learning, στον Δημήτρη Γαλάνη από το γυμναστήριο Fit And Fight, στον πρόεδρο του Συλλόγου Αθλοπαιδιών Καβάλας “Αστέρας” κ. Πανακούλια, στον Αργύρη Μπαλή από τον Αθλητικό Σύλλογο Τaekwondo Θεσσαλονίκης “Ποσειδώνας” και στην Αλεξάνδρα Κιμ από τη σχολή χορού Best Dance, οι οποίοι προσέφεραν δώρα σε 10 τυχερά παιδιά ενώ τα κορίτσια της χορευτικής ακαδημίας έκαναν μια υπέροχη επίδειξη Latin χορών».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την ετήσια συνάντηση της Pitsas Camp