Στον «αέρα» το e-shop της MANTILITY με νέα σχέδια που «μυρίζουν» άνοιξη [φωτογραφίες]

Λίγο πριν το Πάσχα, η καβαλιώτικη εταιρία «άνοιξε» το διαδικτυακό της κατάστημα – Μοναδική προσφορά με 20% έκπτωση ειδικά για τους αναγνώστες του KAVALA POST. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες

Ξεκίνησαν το ταξίδι τους τον περασμένο Αύγουστο από τη διεθνή πλατφόρμα συμμετοχικής χρηματοδότησης της Indiegogo όπου αγκαλιάστηκαν από εκατοντάδες υποστηρικτές της διαδικτυακής κοινότητας· συνέχισαν, «γυρίζοντας» όλη την Ελλάδα μέσα στα δεκάδες αφιερώματα σε ΜΜΕ και Κοινωνικά Δίκτυα αλλά και σημαντικές διακρίσεις, απέκτησαν το δικό τους «σπίτι» στην Καβάλα και τώρα είναι έτοιμα να «πετάξουν» στα αχανή «νερά» της παγκόσμιας αγοράς.
Τα μεταξωτά μαντίλια που συνδυάζουν μοναδικά τις αξίες και τα trends του σύγχρονου Ελληνικού Design με την απαράμιλλη ποιότητα, διαχρονικότητα και φινέτσα του ελληνικού μεταξιού και φέρουν την «υπογραφή» της MANTILITY «στεγάζονται» πλέον και διαδικτυακά στον ιστότοπο mantility.com.

“Houses of Kards”, σχέδιο MANTILITY από τον Κωνσταντίνο Φυντάνη [photo: Snaphsot Studio]
Ένα αισθητικά άρτιο, τεχνικά λειτουργικό website με ένα φιλικό και ασφαλές ηλεκτρονικό κατάστημα [e-shop] ήταν ζητούμενο για την καβαλιώτικη εταιρία που δούλευε επάνω στο εγχείρημα εδώ και πολύ καιρό. Τα «εγκαίνια» του mantility.com είχαν αρχικά προγραμματιστεί για τις αρχές Μαρτίου, ωστόσο «πήγαν» πίσω λόγω της κρίσης του κορονοϊού

«Τον πρώτο καιρό ήμασταν αμήχανοι, το λιγότερο, μπροστά στην πρωτοφανή αυτή κατάσταση», μας εξηγεί η ιδρύτρια της MANTILITY Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη. «Δεν ξέραμε αν θα έπρεπε να προχωρήσουμε με το λανσάρισμα του νέου μας site και του νέου μας e-shop εν μέσω μιας τέτοιας κρίσης, ωστόσο η επιβολή του lockdown δημιούργησε και μια καινούρια ανάγκη, αφού το επακόλουθο “κλείσιμο” των φυσικών καταστημάτων κατέστησε αδήριτη ανάγκη την επιλογή των ηλεκτρονικών παραγγελιών από τους φίλους της MANTILITY όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο», προσθέτει.

Η ιδρύτρια της MANTILITY Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη [photo: Yannis Gouzidis]
«Ταλανιστήκαμε για αρκετές εβδομάδες με το δίλημμα αν θα έπρεπε να “ανοίξουμε” ή όχι, ωστόσο συζητώντας το με φίλους και συνεργάτες, καταλήξαμε ότι τώρα, ίσως, είναι και η καλύτερη στιγμή να στηρίξουμε τους σχεδιαστές που, άλλωστε, είναι και οι “πρωταγωνιστές” του εγχειρήματός μας», σημειώνει η κ. Υψηλάντη, υπογραμμίζοντας ότι «ακόμα και στους πιο δύσκολους καιρούς, η δημιουργικότητα εμπνέει αλλά και ενώνει τους ανθρώπους, υπενθυμίζοντάς μας την ουσία της ζωής η οποία, παρά τις όποιες δυσκολίες, συνεχίζεται»!

Το διαδικτυακό «σπίτι» της MANTILITY έχει σχεδιαστεί από το κορυφαίο και πολλάκις βραβευμένο –στην Ελλάδα και διεθνώς– δημιουργικό γραφείο G Design Studio. Στη διεύθυνση www.mantility.com μπορεί κάποιος να δει με κάθε λεπτομέρεια όλα τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα μεταξωτά φουλάρια της MANTILITY και να μάθει περισσότερα για τους δημιουργούς των σχεδίων τους, οι οποίο συνιστούν «Το Κίνημα MANTILITY», όπως το ονομάζει η Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη.

“The Peasant Wedding”, νέο σχέδιο MANTILITY από τους εικαστικούς Κώστα Γκουρτζή και Μαρία Τσιρουκίδου [photo: Snaphsot Studio]

Νέο website και eshop, νέα σχέδια στην «γκαλερί» της MANTILITY

Παράλληλα με τα ήδη δημοφιλή μαντίλια που έχει εδώ και λίγους μήνες παρουσιάσει, η MANTILITY στο νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα παρουσιάζει και νέα σχέδια και νέες συνεργασίες.

Έτσι, πλάι στις δημιουργίες του κεραμίστα και ζωγράφου Κώστα Καρακίτσου, του φωτογράφου Στράτου Καλαφάτη, του γραφίστα Μιχάλη Τουμανίδη και του αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Φυντάνη (για να αναφέρουμε μερικούς μόνον από τους σχεδιαστές της MANTILITY που ήδη είχαν παρουσιαστεί το προηγούμενο διάστημα), η εταιρία παρουσιάζει τις καλλιτεχνικές προτάσεις της ομάδας Bildakt που αποτελείται από τον Καβαλιώτη εικαστικό και καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών Κώστα Γκουρτζή και την εικαστικό Μαρία Τσιρουκίδου, του επίσης Καβαλιώτη αρχιτέκτονα και εικαστικού Αθανάσιου Πάπαρη, αλλά και την αποτύπωση σε μεταξωτό μαντίλι της μοναδικής οροφογραφίας του 18ου αιώνα που βρίσκεται στο μνημείο «Αρχοντικό Κοή» της Σύρου, ένα μαντίλι που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία της MANTILITY με την KOIS Optics.

Επίσης, η MANTILITY διαθέτει για πρώτη φορά στην αγορά τα Scarf Rings –ιδιαίτερα αξεσουάρ, επίχρυσα ή ασημένια, για να «δένουν» τα μεταξωτά μαντίλια– που σχεδίασε η Καβαλιώτισσα σχεδιάστρια κοσμημάτων Αντιγόνη Καπουτζή.

Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του KAVALA POST

Το νέο website και e-shop της MANTILITY είναι ήδη στον «αέρα» και η εταιρία προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του KAVALA POST που θα πραγματοποιήσουν κάποια αγορά μέχρι τις 30 Απριλίου 2020 επιπλέον έκπτωση 20%.

Για να διεκδικήσετε την έκπτωση, απλά πληκτρολογήστε τον κωδικό #mantilitykavalapost στο checkout, λίγο πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Επιπλέον, η MANTILITY δεσμεύεται για την εντός 24 ωρών παράδοση εντός της πόλης της Καβάλας όλων των παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν μέσα από το mantility.com μέχρι και το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 17 Απριλίου 2020. Για να «φτάσουν» τα πασχαλινά σας δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα έγκαιρα και με ασφάλεια.

Επισκεφθείτε το eshop της MANTILITY πατώντας εδώ

Η οροφογραφία του Αρχοντικού Κοή στη Σύρο [18ος αιώνας] σε μεταξωτό μαντίλι MANTILITY [photo: Loft Studio]