MANTILITY Black Friday με εκπτώσεις έως και 40%: Η ιδανική πρόταση δώρου για τις γιορτές [φωτογραφίες]

Η καβαλιώτικη εταιρία δέχεται προ-παραγγελίες για όλα τα μοναδικά της σχέδια σε τιμές... Black Friday! – Το ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά – Δείτε πώς μπορείτε να τα αποκτήσετε

Τα 100% μεταξωτά μαντίλια που συνδυάζουν μοναδικά τις αξίες και τα trends του σύγχρονου Ελληνικού Design με την απαράμιλλη ποιότηταδιαχρονικότητα και φινέτσα του ελληνικού μεταξιού και φέρουν την «υπογραφή» της MANTILITY διατίθενται για λίγες μέρες μόνο σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τον θεσμό της Black Friday, η MANTILITY προσφέρει έκπτωση -40% σε επιλεγμένα σχέδιά της, κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την απόκτηση ενός συλλεκτικού, 100% μεταξωτού μαντιλιού.

Από την Παρασκευή 27 μέχρι και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, η εταιρία θα δέχεται προ-παραγγελίες μαντιλιών μέσα από το e-shop της [mantility.com] με εκτιμώμενη παράδοση έως τις 20 Δεκεμβρίου 2020, ακριβώς επάνω στην ώρα, δηλαδή, για τις γιορτές!

«Για πρώτη φορά παρέχουμε τόσο μεγάλη έκπτωση σε όλες τις διαστάσεις και σχεδόν σε όλα τα σχέδιά μας, έτσι ώστε οι φίλοι της MANTILITY να μπορούν να αγοράσουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και, γιατί όχι, και για τους ίδιους!», μας λέει η ιδρύτρια της εταιρίας Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη.

Για να επωφεληθείτε της έκπτωσης 40% στο αγαπημένο σας σχέδιο MANTILITY, απλά χρησιμοποιήτε στο Checkout τον κωδικό #mantilityfriday40.

Για να παραγγείλετε πατήστε εδώ

Μόλις πρόσφατα, η MANTILITY παρουσίασε μια σειρά καινούριων σχεδίων μαντιλιών [Femme Fatale, My Chaos, Nymphs, Same Days, The Equilibrists, If You Hadn’t Given Me Poetry O Lord] σε συνεργασία με νέους αλλά και παλιούς συνεργάτες-δημιουργούς [Δανάη Σαργολόγου, Λεώνη Γιαγδζόγλου, Έλενα Τσαπρούνη, Flaw Project, Λεωνίδα Μιχαλάκο].

Καλώντας όλους τους MANTILITY Collectors να τα ανακαλύψουν, η εταιρία προσφέρει στις νέες της δημιουργίες, έκπτωση 20%. Για να ενεργοποιήσετε την έκπτωση 20% σε ένα από τα παραπάνω σχέδια, απλά χρησιμοποιήτε στο Checkout τον κωδικό #mantilityfriday20.

Όπως σε κάθε παραγγελία MANTILITY, έτσι και τώρα, υπάρχει η δυνατότητα το μαντίλι που θα επιλέξετε ως δώρο σε κάποιον να σταλεί απευθείας στη διεύθυνσή του και μάλιστα με μία προσωποποιημένη ευχετήρια κάρτα με το περιεχόμενο των ευχών που εσείς θα ορίσετε [συμπληρώνοντας το κείμενο στο πεδίο «Order Notes» στο Checkout].

Δείτε όλα τα σχέδια της γκαλερί MANTILITY πατώντας εδώ

Ανακαλύψτε τα νέα σχέδια MANTILITY:

“If You Hadn’t Given Me Poetry O Lord” | MANTILITY Design by Leonidas Michalakos [photo: Loft Studio]
“Femme Fatale” | MANTILITY Design by Danae Sargologou [photo: Loft Studio]
“My Chaos” | MANTILITY Design by Leonie Yagdjoglou [photo: Loft Studio]
“The Equilibrists” | MANTILITY Design by Flaw Project [photo: Loft Studio]
“Same Days” | MANTILITY Design by Elena Tsaprouni [photo: Loft Studio]