Θερμοπλαστική: Νέα σημαντική διάκριση για την καβαλιώτικη εταιρία [βίντεο]

Building Materials Awards 2020: Βραβείο για το κορυφαίο μονωτικό σύστημα novablok Terrace

Χτίζοντας το μέλλον με τα καλύτερα υλικά και συστήματα είναι ο στόχος για τον οποίο δημιουργήθηκαν τα πρώτα ελληνικά βραβεία για τα δομικά υλικά, Building Materials Awards. Το novablok Terrace από τη Θερμοπλαστική αναδείχθηκε στους νικητές των βραβείων για την κατηγορία «Δομικά Υλικά και Στοιχεία Θερμομόνωσης».

Αποτελεί την καινοτόμο πρόταση της εταιρίας η οποία έρχεται να δώσει οριστική λύση στη μόνωση της ταράτσας, με μία ολοκληρωμένη εφαρμογή αντεστραμμένης θερμομόνωσης δώματος. Ο συνδυασμός εξηλασμένης πολυστερίνης novablok xps με αντιολισθητικά πλακάκια εξωτερικής χρήσης, συντελούν στην άριστη θερμομόνωση, την υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική και την πλήρη βατότητα του δώματος.

Λόγω του χαμηλού βάρους ανά m2, η λύση είναι ιδανική και για υφιστάμενες κατασκευές, προσδίδοντας απόλυτη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, υψηλή διαστασιακή σταθερότητα και αντοχή στη συμπίεση. Η εύκολη εφαρμογή του και η εξαιρετική σχέση απόδοσης-τιμής, το καθιστούν κορυφαίο στα μονωτικά συστήματα της αγοράς.

Το προϊόν φέρει 5ετή εγγύηση στη συγκόλληση του πλακιδίου με το μονωτικό υλικό, ενώ συνοδεύεται και από λεπτομερή οδηγό εφαρμογής για την εύκολη και άρτια τοποθέτηση και συντήρηση.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Θερμοπλαστική αναφέρει: «Στόχος μας είναι με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό για το κάθε κτίριο, τον κάθε επαγγελματία και το περιβάλλον, να παράγουμε προϊόντα ποιότητας με διάρκεια στον χρόνο και στην χρήση και την καλύτερη σχέση απόδοσης-τιμής. Σε μία δύσκολη περίοδο παγκοσμίως, η Θερμοπλαστική συνεχίζει να επενδύει, να εξελίσσεται και να καινοτομεί. Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επιβραβεύει τη συνεχή προσπάθεια της εταιρίας, ενώ αποτελεί εφαλτήριο ώστε να συνεχίσει να επενδύει τόσο στην έρευνα και την ανάπτυξή της όσο και στον ανθρώπινο δυναμικό της».