O Γιάννης Σαρρής «όργωσε» τον νομό Καβάλας μέσα στα χιόνια για… καλό σκοπό! Ποια ήταν η διπλή κίνηση αλληλεγγύης του Δημάρχου

Για μια ακόμη χρονιά το «Κουτούκι του Σαρρή» συμμετείχε ενεργά στη «μάχη» κατά του Παιδικού Καρκίνου, με την ανταπόκριση των Καβαλιωτών από όλον τον νομό να είναι κάτι παραπάνω από συγκινητική

Ίσως ήταν η μόνη φορά που δικαιολογείται η κατ’ οίκον παραγγελία φαγητού στο δριμύ ψύχος και στα χιόνια και μάλιστα ο διανομέας να την πηγαίνει με ευχαρίστηση… Ο λόγος για την 3η κατά σειρά ενεργή συμμετοχή του Καβαλιώτη επιχειρηματία της εστίασης, Γιάννη Σαρρή στη «μάχη» κατά του Παιδικού Καρκίνου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου [15 Φεβρουαρίου].

Το «Κουτούκι του Σαρρή» -το κατάστημα λειτουργεί πλέον μόνον για delivery ή take away λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού- ενίσχυσε τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 τον «κουμπαρά» του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας, με τα έσοδα της ημέρας να διατίθενται στο σύνολό τους για καλό σκοπό.

Το προσωπικό και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης δεν προλάβαιναν τις παραγγελίες, με τον Γιάννη Σαρρή να «οργώνει» τον χιονισμένο Νομό απ΄άκρη σ΄άκρη, από τον Νέστο μέχρι το Παγγαίο, καθώς δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν και πάλι στο κάλεσμα αλληλεγγύης, με τις παραγγελίες να πηγαίνουν… βροχή.

Η διπλή κίνηση αλληλεγγύης του Θόδωρου Μουριάδη

Στο take away ανθρωπιάς συμμετείχε και ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο οποίος έκανε μια σειρά παραγγελιών, ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου και παράλληλα, έστειλε τις παραγγελίες σε άπορες οικογένειες της Καβάλας, με τη διακριτικότητα που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις.