woMANTILITY: Μια «μεταξένια» κίνηση ουσίας από τη γυναίκα για τη γυναίκα [φωτογραφίες]

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η γκαλερί της MANTILITY δημιούργησε ένα συλλεκτικό μαντίλι και μια σειρά αριθμημένων posters με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας

Τα φύλα δεν έχουν μόνο γιορτές και επετειακές ημέρες αλλά κυρίως ζωή. Και η ζωή δυστυχώς δεν είναι αυτονόητη, ακόμη και σήμερα…

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας [8 Μαρτίου], η MANTILITY και ο Οίκος Μεταξιού ΤΣΙΑΚΙΡΗ από το Σουφλί, με τη βοήθεια συνεργατών τους, υλοποιούν μια δράση για τη στήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενός σχεδίου δράσεων για τη γυναίκα με τίτλο woMANTILITY, δημιουργήθηκε ένα νέο μεταξωτό μαντίλι αφιερωμένο στο μισό του κόσμου. Το μαντίλι έχει τίτλο «Η Άνθρωπος» –με αναφορά στο ομώνυμο ποίημα της Ζωής Καρέλλη– είναι από 100% μετάξι από το Σουφλί, διάστασης 70x70cm και η τιμή του ανέρχεται στα 100 ευρώ.

Όλα τα έσοδα από τα πρώτα δεκαπέντε (15) μεταξωτά μαντίλια θα διατεθούν για τις ανάγκες των δράσεων υποστήριξης και ευαισθητοποίησης που υλοποιεί το Κέντρο.

Ανάρτηση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας στο facebook: «Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε στο Συμβουλευτικό Κέντρο την επιχειρηματία κυρία Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη, ιδιοκτήτρια της MANTILITY, η οποία μας παρουσίασε το επετειακό μαντίλι με τίτλο “Η Άνθρωπος”, αφιερωμένο στους πολλαπλούς ρόλους της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία. Με πρωτοβουλία της κυρίας Υψηλάντη και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις και του μαντιλιού αλλά και κάποιων ειδικά σχεδιασμένων αφισών θα διατεθούν για τις δράσεις ευαισθητοποίησης του Συμβουλευτικού Κέντρου. Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Υψηλάντη για την εξαιρετική της πρωτοβουλία. Η υποστήριξη προς τη δομή εκ μέρους επιτυχημένων ανθρώπων με ευαισθησίες όπως εκείνη είναι πολύτιμη για μας και αποτελεί μεγάλη μας τιμή»!

Παράλληλα, θα διατεθούν και σαράντα πέντε (45) συλλεκτικές αφίσες με τρία έργα της εικονογράφου «Rima Lyma». Η τιμή της κάθε (αριθμημένης) αφίσας είναι στα 10 ευρώ και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν επίσης στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας.

Οι παραγγελίες γίνονται είτε μέσω του website της MANTILITY είτε μέσω e-mail στο [email protected] είτε τηλεφωνικά στο 2510230192.

Αγοράστε το μαντίλι «Η Άνθρωπος» πατώντας εδώ

Αγοράστε μία από τις αφίσες woMANTILITY πατώντας εδώ

Τη δράση στηρίζουν οι παρακάτω επαγγελματίες:

  • Νίκος Κωνσταντινίδης | Τυπογράφος
  • Μαρία Μυλωνά (Rima Lyma) | Γραφίστρια – Εικονογράφος
  • Θανάσης Παπαδόπουλος | Βιβλιοδέτης
  • Γιώργος Τσιακίρης | Ιδιοκτήτης Οίκου Μεταξιού ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ
  • Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη | Ιδιοκτήτρια MANTILITY

Οι ανωτέρω δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας και την κ. Στέλλα Αργυρίου, Ψυχολόγο, ειδική σύμβουλο του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης.