Καβάλα: «Μεταξωτή» δράση αλληλεγγύης ύψους 2.840 ευρώ! [φωτογραφίες]

Απόλυτα επιτυχημένη η δράση της Mantility και της Βασιλικής-Ζαφειρίας Υψηλάντη για την οικονομική ενίσχυση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας

Με φορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας [8 Μαρτίου], η γκαλερί MANTILITY και ο Οίκος Μεταξιού ΤΣΙΑΚΙΡΗ από το Σουφλί, με τη βοήθεια συνεργατών τους, υλοποίησαν μια δράση για τη στήριξη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενός σχεδίου δράσεων για τη γυναίκα με τίτλο woMANTILITY, δημιουργήθηκε ένα μεταξωτό μαντίλι αφιερωμένο στη Γυναίκα με τίτλο «Η Άνθρωπος», αλλά και μια σειρά συλλεκτικών αφισών που σχεδίασε η RIMA LYMA [Μαρία Μυλωνά], με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις να «πηγαίνουν» υπέρ των δράσεων του Συμβουλευτικού Κέντρου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιώδης, αφού ο αρχικός στόχος όχι απλά επετεύχθη, αλλά ξεπεράστηκε κιόλας!

Συγκεκριμένα, από την πώληση των μαντιλιών και των αφισών, συγκεντρώθηκε το ποσό των 2.840 ευρώ το οποίο και «αποδόθηκε» στις υπεύθυνες λειτουργίας του Κέντρου, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καβάλας Λεωνίδα Παππά.

Η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης, ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου στήριξε τη δράση woMANTILITY

Το «ευχαριστώ» του Συμβουλευτικό Κέντρου για τη «μεταξένια» δράση

Οι υπεύθυνες λειτουργίας της δομής του Δήμου Καβάλας έγραψαν σχετικά στη Σελίδα του Κέντρου στο Facebook τα εξής:

«Σήμερα υποδεχτήκαμε ξανά στο Συμβουλευτικό Κέντρο την κυρία Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη, ιδιοκτήτρια της Mantility και παραλάβαμε τα μαντίλια μας! Είχε προηγηθεί την Παρασκευή, 19 Μαρτίου, συνάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας του Δήμου Καβάλας Λεωνίδα Παππά, της κυρίας Υψηλάντη και των στελεχών του Συμβουλευτικού Κέντρου στο χώρο της δομής, κατά την οποία συζητήθηκε όλη η πορεία της συγκεκριμένης δράσης, που ξεπέρασε σε ανταπόκριση κάθε προσδοκία.

Το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας ευχαριστούμε θερμά την κυρία Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη, η πρωτοβουλία της οποίας και η υλοποίηση εκ μέρους της με ζήλο και προσωπικό χρόνο αποτέλεσε για μας μεγάλη τιμή και μας έκανε να χαμογελάσουμε αυτό το δύσκολο Μάρτιο. Πρόκειται για ένα άτομο με πρωτοποριακές ιδέες που μας εμπνέει με την οξυδέρκεια και τη βαθιά αίσθηση κοινωνικής ευθύνης που τη διακατέχει. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις πολλαπλές της δράσεις!

Ευχαριστούμε επίσης με όλη μας την καρδιά την Ειδική Σύμβουλο του Δημάρχου Καβάλας σε θέματα ψυχικής υγείας κι εκπαίδευσης, την αγαπητή μας ψυχολόγο κυρία Στέλλα Αργυρίου, σε συνεργασία με την οποία πραγματοποιήθηκε και η συγκεκριμένη δράση, έναν άνθρωπο που, αν και μακριά μας, νιώθουμε διαρκώς δίπλα μας.

Αυτό το Μάρτιο παρά τις δυσκολίες των πρωτόγνωρων συγκυριών που βιώνουμε αποδείχτηκε ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να φέρουν το φως μες στο σκοτάδι! Ευχόμαστε οι όμορφες δράσεις να συνεχιστούν και να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους μας»!