Ananiadis Foods: Μια ζεστή «Kalimera» από την Καβάλα σε όλη την Ελλάδα σε… ζωντανή σύνδεση! [βίντεο]

Αφιέρωμα του Open TV στο καινοτόμο καβαλιώτικο προϊόν που ήρθε για να «σώσει» το πρωινό στα τουριστικά καταλύματα εν μέσω πανδημίας

Το πρωί του Σαββάτου 17 Απριλίου 2021 η τηλεόραση του OPEN έκανε μια «στάση» στην Καβάλα για να ακούσει μία ζεστή «καλημέρα» από την ιστορική καβαλιώτικη εταιρία Ananiadis Foods και για να εστιάσει στο καινοτόμο προϊόν της που απευθύνεται στον τουριστικό κλάδο και «ακούει» στο όνομα «Kalimera Breakfast».

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Ό,τι συμβαίνει» και στη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη μίλησαν ο Βασίλης Ανανιάδης και ο Στέλιος Καραμφυλίδης για την ιδέα τους να λανσάρουν στην αγορά έναν έτοιμο δίσκο πρωινού «λύνοντας τα χέρια» χιλιάδων επαγγελματιών του Τουρισμού, από ενοικιαζόμενα δωμάτια και AirBnB καταλύματα μέχρι μικρές αλλά αλλά και μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες.

Δείτε το βίντεο:

Το «Kalimera Breakfast» είναι ένας έτοιμος δίσκος πρωινού που παράγεται στην Καβάλα από την εταιρία Ananiadis Foods και δίνει τη λύση για το πρωινό στα ξενοδοχεία, καθιστώντας την επιχείρηση ασφαλή και σύμφωνη με τους κανόνες υγιεινής.

Οι δεκατρείς επιλογές του καινοτόμου πρωινού «Kalimera» προσφέρουν στους επισκέπτες ένα απολαυστικό πρωινό το οποίο περιλαμβάνει όλες τις μοναδικές γεύσεις της τοπικής κουζίνας, αλλά και όλη εκείνη την αύρα που αποπνέει η παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία.

Με την επιλογή του πρωινού «Kalimera» επιτυγχάνονται:

  • Η αποφυγή συνωστισμού
  • Ο περιορισμός επαφής με τους πελάτες
  • Η εξυπηρέτηση στο δωμάτιο
  • Η μείωση πάγιων λειτουργικών εξόδων της επιχείρησης
  • Η εξοικονόμηση εξόδων για τη διαμόρφωση του χώρου εστιατορίου
  • Η πιστοποιημένη ποιότητα
  • Οι ικανοποιημένοι πελάτες
  • Οι θετικές κριτικές στις διαδικτυακές πλατφόρμες

Το συγκριτικό πλεονέκτημα του πρωινού «Kalimera» είναι η διάρκεια ζωής του, που ανέρχεται στις 30 ημέρες εντός ψυγείου. Επίσης απευθύνεται και στις επιχειρήσεις χωρίς άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς δεν απαιτεί ειδικές εγκαταστάσεις και άδεια, παρά μόνο ένα ψυγείο για τη συντήρησή του!

To «Kalimera Breakfast» που ξεκίνησε από τα τουριστικά καταλύματα της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής διατίθεται τώρα και πανελλαδικά! Και μπορεί να είναι η λύση που θα «σώσει» το πρωινό στα ξενοδοχεία και αυτό το καλοκαίρι…

Ανακαλύψτε και εσείς το Kalimera Breakfast πατώντας εδώ