Η Γκιόλα της Θάσου στο «μάτι» της ελληνικής Vogue: Εξωπραγματικά πλάνα από ψηλά [βίντεο]

The Ever Blue: Δείτε το βίντεο που έγινε... Viral, «μετρώντας» χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες μόλις ώρες και διαφημίζει το νησί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Είναι ίσως το πλέον φωτογραφημένο και βιντεογραφημένο «τοπόσημο» της Θάσου τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για την «Γκιόλα», τη «φυσική πισίνα» του νησιού που μαγνητίζει τα βλέμματα των επισκεπτών και κερδίζει συνεχώς «έδαφος» και δημοφιλία ανάμεσα στις αναγνωρίσιμες τουριστικές «ατραξιόν» της Ελλάδας.

Το πρωί του Σαββάτου 22 Μαΐου 2021, η ελληνική έκδοση του κορυφαίου περιοδικού μόδας στον κόσμο, του Vogue, «ανέβασε» στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ένα σύντομο βίντεο της «Γκιόλας» από ψηλά, τραβηγμένο με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να υπερτονίζεται η ιδιότητα της «πισίνας».

Η Vogue Greece σημειώνει στην ανάρτησή της: «The ever-blue: Μία φυσική πισίνα με σμαραγδένια νερά, η Γκιόλα βρίσκεται στη Θάσο σχηματίζεται μέσα σε βράχια και αποτελεί ένα μοναδικό γεωλογικό τοπίο απόκοσμης σχεδόν ομορφιάς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση στο Instagram της Vogue Greece για την «Γκιόλα» κατάφερε μέσα σε λίγες μόλις ώρες να «μετράει» πάνω από 30.000 προβολές!

Δείτε το βίντεο της Vogue Greece:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)