Ευκαιρία καριέρας στην Καβάλα: Ζητείται γραφίστας για μόνιμη απασχόληση

Η εταιρία GLK Design του Κυριάκου Παμπόρη αναζητά δημιουργικό συνεργάτη για άμεση πρόσληψη και απασχόληση εντός των εγκαταστάσεών της – Διαβάστε πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση και τα προσόντα που απαιτούνται

Από το 2006 δραστηριοποιείται στην Καβάλα και την ευρύτερη περιοχή η εταιρία GLK Design στον χώρο των επιγραφών και των ψηφιακών εκτυπώσεων, με την «υπογραφή» του Κυριάκου Παμπόρη.

Με έδρα το Κοκκινόχωμα Καβάλας, η GLK διανύει μια διαρκώς ανοδική πορεία, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, οργανισμών και φορέων της περιοχής μας, φέρνοντας σε πέρας απαιτητικά έργα που σχετίζονται με την επικοινωνία και τη διαφήμιση, διευρύνοντας διαρκώς το πελατολόγιο και τη φήμη της.

Στο πλαίσιο αυτό, η GLK θέλει να εμπλουτίσει το δυναμικό της και αναζητά έναν μόνιμο συνεργάτη για να ενταχθεί στη δημιουργική ομάδα της. Αναλυτικά, η θέση εργασίας που προσφέρει η GLK-Κυριάκος Παμπόρης είναι η εξής:

Γραφίστας/στρια

[ Άμεση πρόσληψη, μόνιμη απασχόληση, έδρα: Κοκκινόχωμα Καβάλας ]

Απαραίτητα προσόντα

  • Άριστη γνώση σχεδιαστικών/γραφιστικών προγραμμάτων [Corel Draw, Adobe Photoshop κ.ά.]
  • Εργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση [θα εκτιμηθεί]

Προσφέρονται

  • Πλήρης απασχόληση
  • Προοπτική εξέλιξης και μακροχρόνιας συνεργασίας
  • Ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας
  • Διαρκής εκπαίδευση

Πώς θα κάνετε αίτηση

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [αναγράφοντας στο πεδίο «Θέμα» το ονοματεπώνυμό σας] αποκλειστικά μέσω e-mail: info@pamporis.com.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές. Μετά τη συλλογή και αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων, η εταιρία θα επικοινωνήσει με τους υποψηφίους που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση για να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη.