MITOS: Ένα συλλεκτικό, «συνεργατικό» μαντίλι γίνεται μήνυμα για την πρόληψη κατά του Καρκίνου του Μαστού [φωτογραφίες]

Στέλλα Αργυρίου και MANTILITY: Μια «μεταξωτή» συνεργασία για καλό σκοπό - Διαβάστε πώς μπορείτε να αποκτήσετε το μαντίλι και να συνεισφέρετε στην καμπάνια

Η25η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα που αφορά σε όλες τις γυναίκες, αφού είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μία ασθένεια που δεν είναι αθεράπευτη, ωστόσο η αντιμετώπισή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Αυτό εξάλλου είναι και το μήνυμα αυτής της ημέρας, αλλά και ολόκληρου του Οκτώβρη, που είναι ο μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Αυτό τον Οκτώβριο, η γκαλερί της MANTILITY λανσάρει την πρώτη δράση του προγράμματος #pinkmantility με σκοπό τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας.

Το πρώτο συλλεκτικό μεταξωτό μαντίλι της πρωτοβουλίας ονομάζεται “Mitos” και τον σχεδιασμό του ανέλαβε αφιλοκερδώς ο εικονογράφος και αρχιτέκτονας Κωσταντίνος Φυντάνης.

Το σχέδιο “Mitos” διατίθεται σε μεταξωτά μαντίλια δύο διαστάσεων [10X140εκ και 20Χ140εκ] και μπορείτε να τα αγοράσετε αποκλειστικά από το e-shop της MANTILITY. Τα μαντίλια θα διατίθενται κατόπιν προπαραγγελίας και η παράδοσή τους εκτιμάται γύρω στις 15 εργάσιμες ημέρες.

Αγοράστε το μαντίλι “Mitos” πατώντας εδώ

Η πρωτοβουλία αυτή είναι αποτέλεσμα μιας πολύμηνης συνεργασίας μεταξύ της MANTILITY και της ψυχολόγου και επιστημονικής συνεργάτιδας της γκαλερί σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Στέλλας Αργυρίου. Η εν λόγω καμπάνια έχει και την υποστήριξη της Women Act Greece.