Το «Κουτούκι» που ενώνει ανθρώπους και γεύσεις ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στην Καβάλα [φωτογραφίες]

Η γνωστή γωνιά του Γιάννη Σαρρή στο Εμπορικό Κέντρο, πλήρως ανανεωμένη, δίνει έναν διαφορετικό ρυθμό στον φετινό χειμώνα και... διχάζει μόνον τους χώρους της για να τους χωρέσει όλους, δημιουργώντας και μια γωνιά-έκπληξη

Οι συνήθειες δεν αλλάζουν και δεν ξεχνιούνται, πόσο μάλλον όταν είναι καλές, ακόμα και μετά από έναν κενό πολλών μηνών λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας. Και μια τέτοια συνήθεια είναι και το «Κουτούκι του Σαρρή» στο Εμπορικό Κέντρο της Καβάλας, το οποίος ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, πλήρως ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις.

Όπως ένα καλό φαγητό, έτσι και ένα χώρος χρειάζεται μεράκι, φαντασία και καλαισθησία για να σε κερδίζει, με το «Κουτούκι» να αλλάζει πρόσωπο, αλλά όχι χαρακτήρα. Επιπρόσθετα, τα Χριστούγεννα έδωσαν ακόμη περισσότερες ιδέες για να νιώσει κανείς σαν στο σπίτι του στο στέκι του Γιάννη Σαρρή, ενώ παράλληλα δεν έγινε καμία έκπτωση στα όσα προβλέπουν οι υγειονομικοί κανόνες.

Πέρα από τους κανόνες, όμως, ο Γιάννης δεν παρεκκλίνει ούτε από το μήνυμα των γιορτών, που είναι η αγάπη και η ένωση των ανθρώπων και… διχάζει μόνον τους χώρους της ταβέρνας για να τους χωρέσει όλους, επεκτείνοντας τον εξωτερικό χώρο για όσους έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν. «Είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθούμε όσα μέτρα προβλέπονται, αλλά από την άλλη νιώθω ότι είναι υποχρέωσή μου τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή να μη διαχωρίζω, αλλά να ενώνω και αυτή είναι και η φιλοσοφία του καταστήματος, όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες», μάς λέει ο ίδιος.

Άλλωστε η συγκεκριμένη φιλοσοφία του Γιάννη είναι πάγια εδώ και χρόνια, μεριμνώντας για όλους τους πελάτες και ειδικά για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες, φτιάχνοντας φέτος και ξεχωριστό WC στον χώρο για την εύκολη πρόσβαση των ΑμεΑ.

Φέτος ο χώρος επιφυλάσσει και μια έκπληξη, μια διαφορετική γωνιά. Πρόκειται για ένα μπαράκι, ένα «μαγαζί μέσα στο μαγαζί», το οποίο μπορεί να «επισκεφτεί» κάποιος είτε βγήκε για φαγητό είτε γιατί απλά θέλει να πιει ένα ποτό στο «Κουτούκι» για να κλείσει όμορφα τη μέρα του.

Το «Κουτούκι του Σαρρή» θα είναι ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ πλην Δευτέρας.

Δείτε φωτογραφίες από το ανανεωμένο «Κουτούκι»