Στην Καβάλα, σε μια χριστουγεννιάτικη γωνιά βγαλμένη από άλλη εποχή [φωτογραφίες]

Το Franco’s Café and Wine Bar «έβαλε» τα γιορτινά του, περιστοιχισμένα από γεύσεις και μυρωδιές καφέ και κρασιών μέσα σε ένα «Μπελ Επόκ» σκηνικό

Καβάλα, οδός Κύπρου, ένας δρόμος με ιστορία, αλλά και φινέτσα, ο οποίος σε κάθε εποχή «ντύνεται» αναλόγως, χωρίς να χάνεται ούτε στο ελάχιστο η γοητεία, ο ερωτισμός και ο χαρακτήρας του.

Το Franco’s Café and Wine Bar έρχεται να ενισχύσει αυτή τη φινέτσα με «Μπελ Επόκ» διάθεση, ταυτισμένη με την αισθητική της περιοχής, ως μια «γραμμική» συνέχεια της Μεγάλης Λέσχης και του Δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης.

Αυτήν, δε, την εποχή Franco’s έχει «βάλει» τα γιορτινά του, με την εικόνα να ακυρώνει το κλισέ της φράσης, μεταφέροντας τον επισκέπτη στην ουσία… μιας άλλης εποχής.

Και η ιστορία ξεκινάει από το πρωί, με τη μυρωδιά εκλεκτών ποικιλιών καφέ να σε κατακλύζει, στην καρδιά της πόλης, στην καρδιά ενός σκηνικού που αποπνέει ηρεμία και καλό γούστο.

…Και συνεχίζεται με τις γεύσεις που αναδύονται από την ανανεωμένη κουζίνα του, συμπληρωμένες από το άψογο σέρβις, αλλά και την απαρέγκλιτη τήρηση των απαραίτητων και επιβεβλημένων υγειονομικών μέτρων λόγω Covid-19.

Και ποιο θα μπορούσε να είναι καλύτερο κλείσιμο της ημέρας από ένα κρασί μέσα από την «πλούσια» κάβα του καταστήματος, σε ένα ιδανικό περιβάλλον το οποίο από μόνο του αποτελεί «ευχή» για καλά Χριστούγεννα

Μια γεύση από το Χριστουγεννιάτικο Franco’s

*Ευχαριστούμε το Cherry Blossom Boutique το οποίο πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη φωτογράφισή του στο Franco’s και μας επέτρεψε να «αξιοποιήσουμε» το σκηνικό του. Φωτογραφίες: Θανάσης Σοφιανός