Διπλή «εκστρατεία» αγάπης από τον Γιάννη Σαρρή με αφορμή την Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Φέτος το «Κουτούκι του Σαρρή» έχει και άλλους «συμμάχους» η οποίοι με την αγάπη των Καβαλιωτών -και όχι μόνον- έχουν σκοπό να βοηθήσουν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη-Πώς μπορείτε να γίνετε μέρος αυτής της «εκστρατείας»

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δε σκέφτονται «μόνον τον εαυτό τους» και βοηθάνε όσο, όποτε και όπως μπορούν συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη. Όσο σημαντική και αν είναι η μεμονωμένη και σιωπηρή τους συνδρομή, όμως, απαιτεί πάντα τη συμπαράσταση και άλλων ανθρώπων για «να πιάσει τόπο» και αυτήν τη συμπαράσταση επιδιώκει ο Γιάννης Σαρρής, μέσα από μια διπλή «εκστρατεία» αγάπης.

Έτσι λοιπόν την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022, Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, το «Κουτούκι του Σαρρή» μοιράζει αγάπη, καθώς για 4η συνεχόμενη χρονιά όλος ο τζίρος της ημέρας χαρίζεται στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Καβάλας, ένας θεσμός τον οποίο έχει καθιερώσει ο Γιάννης Σαρρής τα τελευταία χρόνια και «αγκαλιάστηκε» από την κοινωνία της Καβάλας.

Φέτος, όμως, ο Γιάννης «εστιάζει» ακόμη περισσότερο στα παιδιά που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα στοιχειώδη, λόγω οικονομικής δυσχέρειας. Πώς; Στο «Κουτούκι του Σαρρή» θα υπάρχουν κούπες συμβολικής αξίας 5 ευρώ, τα έσοδα από τις οποίες θα δοθούν στους Γιατρούς του Κόσμου, με στόχο την αγορά εμβολίων για παιδιά της Καβάλας τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν.

Όμως η «εκστρατεία» δε σταματάει εκεί, καθώς ένας ακόμη «σύμμαχος» συνδράμει την προσπάθεια. Πρόκειται για τον Καβαλιώτη σκιτσογράφο, Μπάμπη Καζαντζίδη, ο οποίος θα διαθέσει 150 αντίτυπα του βιβλίου του με τίτλο «Ημερολόγιο καραντίνας Vol. 1» στην τιμή των 5 ευρώ, με τα έσοδα να διατίθενται για τον παραπάνω σκοπό.

«Είμαστε πάντα υπερήφανοι αρωγοί των φορέων της πόλης μας και προσπαθούμε να βοηθάμε με κάθε τρόπο. Συνοδοιπόροι μας σε όλο αυτό είναι η ομάδα της Artvertise7, που μας βοηθούν να το επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο, αλλά και όλοι εσείς, που μας στηρίζετε σε κάθε μας προσπάθεια. Σας περιμένουμε και πάλι την Τρίτη για να μοιράσουμε όλοι μαζί την αγάπη μας σε όσους το χρειάζονται. Be there!», αναφέρει ο Γιάννης Σαρρής στο μήνυμα-προσκλητήριο αγάπης.