Γιάννης Σαρρής και Καβάλα άνοιξαν μια μεγάλη «αγκαλιά» για τα παιδιά που την έχουν ανάγκη

Για μια ακόμη χρονιά πολλοί Καβαλιώτες πήγαν στο «Κουτούκι του Σαρρή» για καλό σκοπό με αφορμή την πρωτοβουλία του επιχειρηματία για την Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Από τη θεωρία, στην πράξη… Ο λόγος για τον Γιάννη Σαρρή ο οποίος και φέτος, την Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, διέθεσε τον τζίρο της επιχείρησής του «Στο Κουτούκι του Σαρρή» την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Καβάλας για τη θεραπεία τριών παιδιών με καρκίνο.

Παράλληλα, διέθεσε κούπες συμβολικής αξίας 5 ευρώ, τα έσοδα από τις οποίες δόθηκαν στους Γιατρούς του Κόσμου, με στόχο την αγορά εμβολίων για παιδιά της Καβάλας τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να εμβολιαστούν, ενώ σε συνεργασία με τον Καβαλιώτη σκιτσογράφο, Μπάμπη Καζαντζίδη, διατέθηκαν 150 αντίτυπα του βιβλίου του με τίτλο «Ημερολόγιο καραντίνας Vol. 1» στην τιμή των 5 ευρώ για τον ίδιο σκοπό.

Πολλοί Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία αγάπης, η οποία πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά, με τον Γιάννη Σαρρή και όλο το προσωπικό της επιχείρησης να μοιράζουν χαμόγελα με… αντικειμενική και ηθική αξία, σε μια εποχή της υποκειμενικότητας και του ατομισμού.