Καβάλα: Ο «παράδεισος» του χαλβά και άλλες… σαρακοστιανές «ιστορίες» στο Ananiadis Street Food! [φωτογραφίες]

Το αγαπημένο έδεσμα της Σαρακοστής έχει όπως πάντα την τιμητική του στο delicatessen στέκι του Αγίου Νικολάου - Ανοιχτά την Κυριακή και την Καθαρή Δευτέρα

Απόσπαστο κομμάτι του σαρακοστιανού τραπεζιού, μαζί με τη λαγάνα, τα θαλασσινά και τα υπόλοιπα νηστίσιμα εδέσματα που παραδοσιακά οι Έλληνες τρώνε στα Κούλουμα είναι, φυσικά, και το ιδιαίτερο γλυκό από ταχίνι, ο αγαπημένος όλων, χαλβάς.

Σκέτος, με κακάο ή με φουντούκι και αμύγδαλο, ο παραδοσιακός χαλβάς δεν λείπει από κανένα σαρακοστιανό τραπέζι. Και φέτος στην Καβάλα, μία από τις μεγαλύτερες ποικιλίες σε χαλβάδες προσφέρει το Ananiadis Street Food στην πλατεία Αγίου Νικολάου.

Φέτος, μάλιστα, οι διαθέσιμες γεύσεις του αγαπημένου όλων παραδοσιακού χαλβά έχουν… ξεφύγει! Ο Ananiadis έχει εξασφαλίσει μία σειρά από χαλβάδες χωρίς συντηρητικά, χωρίς φοινικέλαιο, gluten-free ΚΑΙ vegan!

  • Arabica Espresso
  • Φιστίκια Αιγίνης
  • Μαύρη σοκολάτα
  • Κακάο & καραμελωμένα φουντούκια
  • Stevia
  • Χαρουπόμελο
  • Κανέλα & λεμόνι
  • Μπισκότο OREΟ
  • Τσάι matcha & stevia
  • Καραμελωμένα αμύγδαλα
  • Κακάο & φράουλες με επικάλυψη Ruby σοκολάτα
  • Σοκολάτα & cranberries

Σίγουρα, στις «Ποικιλίες Ανανιάδη» θα βρείτε μια γεύση χαλβά που θα εντυπωσιάσει όχι μόνον εσάς και τον ουρανίσκο σας, αλλά και τους καλεσμένους σας. Σπεύσατε! Τα Κούλουμα είναι… προ των πυλών!

Και για όσους είναι κυριολεκτικά «της τελευταίας στιγμής», το Ananiadis Street Food στον Άγιο Νικόλαο [Κριεζή 1] θα είναι ανοιχτό όλη μέρα τόσο την Κυριακή 6 όσο και την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022, από τις 08:00 το πρωί!