Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας-MANTILITY: Φωτογραφικοί «διάλογοι» σε μεταξωτό φόντο [φωτογραφίες]

Φωτογραφικές νησίδες στη θάλασσα του μεταξιού: Η φωτογράφος, Χριστίνα Μπέζα παρουσίασε τη φωτογραφική σειρά με τίτλο SEA//ME στην γκαλερί μεταξωτών μαντιλιών της Βασιλικής-Ζαφειρίας Υψηλάντη

Στην κοινωνία των Τεχνών οι συμπλεύσεις είναι… αναπόφευκτες, ενίοτε και απαραίτητες, προκειμένου να συντεθεί ένα ολοκληρωμένο παζλ το οποίο θα αγγίζει όλες τις αισθήσεις.

Με αυτήν τη φιλοσοφία, ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας έχει προγραμματίσει μια σειρά ατομικών εκθέσεων Φωτογραφίας στη γκαλερί μεταξωτών μαντιλιών της MANTILITY στην Καβάλα, «συστήνοντας» στο κοινό της Καβάλας το έργο των μελών του σε έναν ιδανικό χώρο.

Η αρχή έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Απριλίου 2022, όπου παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης της φωτογράφου Χριστίνας Μπέζα, παρουσιάζοντας τη φωτογραφική σειρά με τίτλο SEA//ME.

Η Χριστίνα Μπέζα ζει και εργάζεται στην Καβάλα και είναι μέλος του Φωτογραφικού Ομίλου από το 2013, ενώ ασχολείται κυρίως με την αναλογική φωτογραφία και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις.

Στη συγκεκριμένη δουλειά της «περιγράφει» τη δυναμική της απλότητας, δίνοντας, παράλληλα, κίνηση σε καθημερινά μοτίβα και φωτογραφικούς «καμβάδες» χωρίς έμμετρα πλαίσια και προκαθορισμένα όρια, προσδίδοντας στη φωτογραφία τον αυθορμητισμό που της αρμόζει.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 Μαΐου 2022, ενώ οι ώρες επίσκεψης στην έκθεση συμπίπτουν με τις ώρες αγοράς.

Δείτε στιγμιότυπα από τα εγκαίνια της έκθεσης