Ένα «αλλιώτικο» καλοκαίρι «Στου Σαρρή»: Με καφέ από το πρωί και Μπαρ με κοκτέιλ και… DJ τα βράδια! [φωτογραφίες]

Ο Καβαλιώτης επιχειρηματίας Γιάννης Σαρρής δεν σταματάει να μας εκπλήσσει – Το ωραιότερο «μπαλκόνι» της Νέας Ηρακλίτσας ανακαινίστηκε ριζικά και μας περιμένει καθημερινά από το Σάββατο 30 Απριλίου 2022

5καλοκαίρια τώρα, ο Γιάννης Σαρρής δίνει χρώμα, γεύση και… θέα στα καλοκαίρια μας. Από το 2018, η ταβέρνα «Στου Σαρρή», στον λόφο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Ηρακλίτσα, είναι σημείο αναφοράς στην περιοχή μας, προσφέροντας έναν συνδυασμό ποιοτικής ελληνικής κουζίνας, άψογο σέρβις, λογικές τιμές και, φυσικά, την πλέον προνομιακή θέα στο γραφικό λιμανάκι του χωριού.

Φέτος, το «σήμα» για την έναρξη του καλοκαιριού δίνεται νωρίτερα από ποτέ! Από το Σάββατο 30 Απριλίου 2022, ο Γιάννης Σαρρής μάς υποδέχεται στο αγαπημένο καλοκαιρινό στέκι, το οποίο έχει ντυθεί… «αλλιώς»!

Ο χώρος έχει ανακαινιστεί ριζικά, με σκοπό να υπηρετήσει το όραμα του Καβαλιώτη επιχειρηματία για ένα «υβριδικό» μαγαζί που θα είναι ανοιχτά καθημερινά από το πρωί, με εκλεκτό, φρεσκοαλεσμένο καφέ, αναψυκτικά και ροφήματα, ενώ στον χώρο δεσπόζει πλέον ένα μεγάλο μπαρ όπου θα σερβίρονται δροσερά κοκτέιλ, εκλεκτά ποτά [όπως μας λέει ο Γιάννης θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από Single Malt Whiskeys αλλά και ρούμια και βότκες και τζιν] αλλά και φαγητό!

Η κάβα κρασιών «Στου Σαρρή» έχει επίσης αναβαθμιστεί. Στο «οπλοστάσιο» του μαγαζιού υπάρχει πλέον ένας νέος συντηρητής που «υπόσχεται» ότι η πλούσια λίστα ελληνικών οίνων θα σερβίρεται πάντοτε στη σωστή θερμοκρασία.

Σπουδαία καινοτομία αποτελεί και η αλλαγή στη μουσική. Τα βράδια «Στου Σαρρή», τις μελωδίες θα «σερβίρει» DJ ο οποίος θα «βουτάει» στα βαθιά του ξένου αλλά και του ελληνικού ρεπερτορίου και θα «αλιεύει» τα καλύτερα τραγούδια για τις παρέες που θα επιλέξουν το μαγαζί του Γιάννη Σαρρή για τη νυχτερινή τους έξοδο.

Επίσης, ενώ τα μέτρα για τον κορονοϊό χαλαρώνουν, ο Γιάννης επέλεξε να… αραιώσει ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις των τραπεζιών του μαγαζιού! «Θέλουμε όλοι να αισθάνονται άνετα όταν έρχονται σε εμάς», μας λέει. Εννοείται πως το προσωπικό του καταστήματος τηρεί πάντα ευλαβικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με το… παραπάνω!

Τα φρέσκα ψάρια ημέρας, τα πιάτα με θαλασσινά και κρεατικά της ώρας, οι εμπνευσμένες σαλάτες και ορεκτικά αλλά και τα μαγειρευτά φαγητά εννοείται πως θα συνεχίσουν να είναι «στάνταρ» της ποιότητας «Σαρρή». Επιπρόσθετα, μια νέα «γλυκιά» νότα έρχεται να δώσει έναν διαφορετικό τόνο στη γαστρονομική εμπειρία «Στου Σαρρή»: Σε συνεργασία με τους Φούρνους Φελλαχίδη, ο Γιάννης Σαρρής θα παρουσιάσει μία σειρά από ολόφρεσκα γλυκά που θα φέρουν την υπογραφή «Στου Σαρρή».

Τέλος, οι θεματικές βραδιές στις οποίες μας έχει συνηθίσει ο Γιάννης θα «επιστρέψουν» και αυτό το καλοκαίρι, πάντα σε συνεργασία με παραγωγούς της περιοχής μας, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης των τοπικών προϊόντων. Αλλά για όλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε λιγάκι…

Ωστόσο, μια πρώτη «γεύση» μπορούμε να πάρουμε το ερχόμενο Σάββατο 30 Απριλίου 2022. Δεν είναι νωρίς… Το καλοκαίρι είναι μεγάλο!