Ευκαιρία καριέρας στην Καβάλα: Η Θερμοπλαστική χρειάζεται τεχνίτες τοποθέτησης κουφωμάτων

Τώρα έχεις την ευκαιρία να ενταχθείς στην «οικογένεια» της ηγέτιδας επιχείρησης στον κατασκευαστικό χώρο των κουφωμάτων - Διάβασε αναλυτικά πώς μπορείς να κάνεις αίτηση

ΗΘερμοπλαστική ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1972, ξεκινώντας τη δυναμική πορεία της στην ελληνική αγορά με την έναρξη μονάδας παραγωγής προϊόντων και εφαρμογών από συνθετικό πλαστικό πολυμερές (uPVC).

Σήμερα, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών βιομηχανιών κατασκευής συνθετικών κουφωμάτων (uPVC) και κουφωμάτων αλουμινίου, αποτελώντας ουσιαστικά ένα πρότυπο που υπερβαίνει τα ελληνικά δεδομένα.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε Πολύστυλο και Αμυγδαλεώνα και με πάνω από 250 άτομα προσωπικό, η ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ συνεχίζει να επενδύει όχι μόνον σε τεχνογνωσία και υλικοτεχνική υποδομή αλλά και σε έμψυχο δυναμικό. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία αναζητά νέους συνεργάτες για να ενταχθούν σε μία δυναμική «οικογένεια» που καινοτομεί εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.

Διαβάστε αναλυτικά τι ζητά η εταιρία:

Τεχνίτες Τοποθέτησης Κουφωμάτων

Η Θερμοπλαστική αναζητά νέους με τεχνικές γνώσεις και τεχνική αντίληψη για να εκπαιδευτούν ως τεχνίτες τοποθέτησης κουφωμάτων. Κατά το διάστημα της εκπαίδευσης, η εταιρεία αναλαμβάνει την πρόσληψη των νέων τεχνιτών, ενώ μετά το πέρας της εκπαίδευσης τους θα εξελιχθούν ως ελεύθεροι επαγγελματίες-συνεργάτες μας.

Αν σου αρέσουν οι τεχνικές εργασίες και αναζητάς εργασία με προοπτικές εξέλιξης, τότε στείλε μας το βιογραφικό σου.

Προφίλ υποψηφίων

  • Καλή Τεχνική Αντίληψη
  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Ηλικία έως 40 ετών

Προσφέρονται

  • Άριστο περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχής εκπαίδευση
  • Δυνατότητες εξέλιξης
  • Καλές αποδοχές

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο [email protected] ή να καλέσουν στο 2510391706. Όλες οι αιτήσεις διαχειρίζονται με απόλυτη εχεμύθεια.