Στην Καβάλα το επόμενο nZEB Roadshow σε συνεργασία με τη Θερμοπλαστική

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ως στόχο οι ειδικοί και το ευρύ κοινό να γνωρίσουν από κοντά τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας και το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου - Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα

Στην Καβάλα, θα βρεθεί για τέσσερις ημέρες το ευρωπαϊκό πρόγραμμα nZEB Roadshow με δωρεάν εκδηλώσεις και εξειδικευμένα εργαστήρια για το κοινό αλλά και για εξειδικευμένους μηχανικούς, τεχνικούς και φοιτητές σχετικά με τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας.

Οι εξειδικευμένες δράσεις απευθύνονται σε μηχανικούς (αρχιτέκτονες μηχανικοί, πολιτικοί μηχανικοί και μηχανολόγοι μηχανικοί) και σε όλες τις ειδικότητες που σχετίζονται με την ενέργεια και την κατασκευή (τεχνικοί, κατασκευαστές, εταιρείες παραγωγής/εμπορίας παθητικών συστημάτων).

Όλες οι εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τη ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΕ στο Lucy Hotel.

Για αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώσεις συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχουν εκθέσεις υλικών και συστημάτων από καταξιωμένες εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου, καθώς και πρακτικές επιδείξεις και εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο.

Είτε είστε μηχανικός ή τεχνικός ή απλώς κάτοικος της περιοχής και έχετε την περιέργεια να μάθετε τι είναι το κτίριο nΖΕΒ, σίγουρα κάποια από τις εκδηλώσεις θα έχει ενδιαφέρον για εσάς ή για τα παιδιά σας. Σε κάθε περίπτωση τα στελέχη του ΕΙΠΑΚ θα είναι εκεί πρόθυμα για συζήτηση, ενημέρωση, κατάρτιση και παιχνίδια.

Όλες οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Τράπεζας της Ελλάδος και έχουν ως στόχο, οι ειδικοί και το ευρύ κοινό να γνωρίσουν από κοντά τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας και το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πέμπτη 02.06:

  • 8.30 – 14.30: Επίσκεψη σχολείων
  • 17.00 – 20.00: Διαδραστικό Workshop Τεχνικών και Μηχανικών “Παθητικά κτίρια και η κατασκευή τους, θερμομόνωση, τοποθέτηση κουφωμάτων, αεροστεγανότητα, θερμογέφυρες”

Παρασκευή 03.06:

  • 8.30 – 14.30: Επίσκεψη σχολείων
  • 17.00 – 20.00: Workshop για Μηχανικούς και Τεχνικούς: “Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τον Μηχανικό Αερισμό, τις Αντλίες Θερμότητας και το κόστος κατασκευής του Παθητικού Κτιρίου”

Σάββατο 04.06:

  • 10.00 – 14.00: Παιχνίδια για παιδιά και μεγάλους
  • 17.00 – 20.00: Εταιρείες, Ομιλίες & Παρουσιάσεις Παθητικών Κτιρίων

Κυριακή 05.06:

  • 10.00 – 12.00: Επίσκεψη στη Θερμοπλαστική
  • 12.00 – 13.00: Επίσκεψη σε Παθητικό Κτίριο