Πώς μπορείς να κρατήσεις το… καλοκαίρι στα χέρια σου στην καρδιά της Καβάλας [φωτογραφίες]

Το Franco’s Café and Wine Bar «φέρνει» το καλοκαίρι στον πιο «πολύχρωμο» δρόμο της πόλης, με ανανεωμένη λίστα cocktails όπου το κρασί παίζει τον δικό του μοναδικό και... καλοκαιρινό ρόλο

Το καλοκαίρι έχει δώσει ήδη το στίγμα του στην πόλη της Καβάλας, με τα χρώματα και τις μυρωδιές του να έχουν κατακλύσει την πόλη.

Το Franco’s Café and Wine Bar φρόντισε αυτό το στίγμα να… ενισχυθεί και το καλοκαίρι να μη μείνει στις παραλίες, αλλά να «μετακομίσει» και στην λουλουδόσπαρτη οδό Κύπρου.

Ο τρόπος; Η ανανεωμένη λίστα των cocktails, η οποία έρχεται να δώσει άλλον «αέρα» σε έναν χώρο που ήδη έχει «ντυθεί» καλοκαιρινά, μέσα από φαντασία, ποικιλία, χρώματα και αρώματα και για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των παγωμένων καλοκαιρινών «χειροποίητων ηδύποτων», ενώ οι Πέμπτες θα είναι θεματικές μέρες όπου τα cocktails θα διατίθενται σε ειδικές τιμές.

Και φυσικά από ένα αυθεντικό wine bar της πόλης δε θα μπορούσε να λείπει το «σήμα κατατεθέν» του ούτε από την… καλοκαιρινή έκδοσή του: Κλασσικές γεύσεις κρασιών «δένουν» μέσα στα παγωμένα ποτήρια των cocktails, συνδυάζοντας το παλιό με το καινούριο, με την επίγευση να είναι μοναδική.

Τη… γευστική μαεστρία συμπληρώνει η κουζίνα με το ανανεωμένο μενού και τις άριστα «συνεργαζόμενες» γεύσεις του καταστήματος με τη μεγάλη λίστα κρασιών και cocktails, σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον από το οποίο δε θα μπορούσαν να λείπουν τα live μουσικά γεγονότα, με καλοκαιρινές νότες για κάθε γούστο.